טראמפ הודיע: יעשה שימוש בצבא לגרש מהגרים בלתי חוקיים
דונדל טראמפ הודיע לראשונה באופן רשמי כי יעשה שימוש בצבא ארצות הברית על מנת להוציא לפועל מבצע עצום מימדים של גירוש מהגרים בלתי חוקיים
כשבועיים לאחר הבחירות, נשיא ארצות הברית הנבחר דונלד טראמפ מאשר לראשונה כי ישתמש בצבא על מנת לגרש מהגרים בלתי חוקיים.
הנשיא הנבחר, שיכנס לתפקידו עוד חודשיים וקצת, הודיע היום באופן רשמי כי יבצע את הבטחת הקמפיין שלו, ויכלול את צבא ארצות הברית בפעילות גירוש המהגרים הבלתי חוקיים מהמדינה.
טראמפ הגיב לפוסט ברשת החברתית בו נכתב כי בסביבת הנשיא שוקלים לעשות שימוש ב"נכסים צבאיים" למען גירוש מהגרים, הפוסט אף הוסיף כי טראמפ מתכנן לחתום על צוו נשיאותי שיאפשר זאת.
טראמפ הגיב לפוסט במילה אחת: "אמת!". טראמפ התחייב לפתוח במבצע גירוש המוני של מהגרים לא חוקיים שחצו את גבול ארצות הברית ממקסיקו. בהתאם לכך טראמפ מינה בתור אחראי לגבול הדרומי ואחראי למאמצי הגירוש את טום הונמן שהיה אחראי על מחלקת ההגירה והאכיפה בארה"ב ונחשב כניצי במיוחד בנושאי הגירה בלתי חוקית.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו