חדשות

עו"ד של היורים לבית רה"מ: "זו עלילת דם, הזיקוק היה תקול"

עו"ד גונן בן יצחק המייצג את החשודים בירי פצצות תאורה לביתו של רה"מ בקיסריה אמר בריאיון בכאן רשת ב כי לא מדובר פה בטרור. הזיקוקים נורו לשמיים, ככל הנראה אחד הזיקוקים היה תקול ונפל ליד הבוטקה

(הפגנות בקיסריה. ארכיון (טל גל/פלאש90))

עורך הדין גונן בן יצחק, המייצג את שלושת החשודים בירי פצצות תאורה לביתו של ראש הממשלה נתניהו בקיסריה מגיב להאשמות ואומר כי "לא מדובר פה בטרור, מדובר בעלילת דם".

בריאיון הבוקר (שני) לאריה גולן בכאן רשת ב אמר בן יצחק: "הייתה כאן הפגנה חוקית שבמהלכה נורו שני זיקוקים ימיים לשמיים – לא לעבר בית רה"מ ולא קרוב לביתו. זיקוק אחד שכנראה היה תקול נפל ליד בוטקה".

כזכור, אמש החליט בית המשפט להאריך את מעצרם בחמישה ימים. לדברי בית המשפט: "קיים חשד סביר לביצוע העבירות על ידי החשודים. קיים יסוד סביר לחשש ששחרור החשודים בשלב זה יסכן את שלום הציבור וישבש את מהלכי החקירה".

ראש השב"כ בהתייחסות ראשונה לירי על בית ראש הממשלה

שלושת החשודים נעצרו במוצאי שבת במעורבות באירוע. השלושה הועברו לחקירה משותפת של שב״כ ויחידת להב 433 במשטרה. בית המשפט הורה על צו איסור פרסום על פרטי החקירה וזהות החשודים למשך 30 יום וזאת על מנת למנוע שיבוש או פגיעה בחקירה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

21
א
18.11.24

זו הפעם השנייה שהנאצים ניסו לרצוח נתניהו בבית אירגון הטרור הנאצי קפלן ניסה עכשיו לרצוח את נתניהו בפצצות תאורה לתוך ביתו!אחרי שהוא ניסה לפני כן לרצוח אותו בביתו עם לפידים, חבריות נפץ ומצנחי רחיפה - שאחריו לא היו שום גינוי או מעצר ע"י היועמשית, הפרקליטות והמשטרה!

הצטרפו אלינו