מבזקים
סרוגים

חשד לחיסול: הרוג ופצוע בינוני בפיצוץ רכב בפתח תקווה

חובש בכיר שהיה במקום: "מחוץ לרכב על הדשא טיפלנו בפצוע (נוסע ברכב) כשהוא בהכרה עם חבלות וכוויות. נהג הרכב נלכד ברכב הבוער ולאחר סיום פעולות כיבוי האש הוא חולץ ללא רוח חיים"

י"ז חשון התשפ"ה
חשד לחיסול: הרוג ופצוע בינוני בפיצוץ רכב בפתח תקווה
חשד לחיסול: הרוג ופצוע בינוני בפיצוץ רכב בפתח תקווה צילום: דוברות מד"א - הצלה פתח תקווה

רכב פרטי עלה באש הבוקר (שני) ברחוב זבוטינסקי בפתח תקווה. שוטרי מחוז מרכז פתחו כעת בחקירה כאשר מבדיקה ראשונית עולה חשד לפיצוץ שנסיבותיו נבדקות.

החובשים יחד עם פראמדיקים של מד"א העניקו טיפול ראשוני לגבר כבן 25, והוא פונה לבית החולים בילינסון במצב בינוני עם חבלות וכוויות בחלקי גופו. נהג הרכב נלכד ברכב הבוער ולאחר סיום פעולות צוותי הכיבוי , נקבע מותו במקום.

חזקי רפאלוביץ' , חובש בכיר ונהג אמבולנס במד"א – הצלה פתח תקווה סיפר: "אני עובד ממש בסמוך ושמעתי פיצוץ עז , יצאתי החוצה כדי לבדוק ותוך כדי כך מוקד מד"א דיווח לי על האירוע. מחוץ לרכב על הדשא טיפלנו בפצוע (נוסע ברכב) כשהוא בהכרה עם חבלות וכוויות. נהג הרכב נלכד ברכב הבוער ולאחר סיום פעולות כיבוי האש הוא חולץ ללא רוח חיים."

רמת גן: רוכבת קורקינט נפצעה קשה לאחר שנפגעה מאופנוע
רמת גן: רוכבת קורקינט נפצעה קשה לאחר שנפגעה מאופנועצילום: רמת גן: רוכבת קורקינט נפצעה קשה לאחר שנפגעה מאופנוע

חבלני המשטּרה ושוטרי הזיהוי הפלילי אוספים ממצאים בזירה כאמור לבחינת הנסיבות.

בית החולים בלינסון פיצוץ רכב פתח תקווה