מטח של 10 שיגורים לחיפה; דיווח על נפילות בעיר
ארגון חיזבאללה שיגר כעשרה רקטות לעבר העיר חיפה. חלקם יורטו על ידי מערכת כיפת ברזל, בעיר מדווחים על שתי זירות נפילה בעיר. חמישה בני אדם נפצעו קלות בדרכם למרחב מוגן

אזעקות צבע אדום נשמעו הערב (שבת) בחיפה ובסביבה. בעקבות דיווחים אודות זיהויי עשן במספר מוקדים. לוחמי האש מתחנת חיפה כעת בדרכם למוקדי הדיווח.
בצה"ל אומרים כי במטח זוהו כעשרה שיגורים שחצו משטח לבנון, חלקם יורטו. לצד זאת זוהו מספר נפילות.

אחת הנפילות בעיר (שימוש לפי סעיף 27א)
לוחמי האש שנמצאים באחת הזירות מדווחים על שרפת רכב לצד הרס למבנים מסביב. נכון לעכשיו לא ידוע על לכודים או נפגעים אך הלוחמים במקום יחד עם גורמי הרפואה ומשטרת ישראל ממשיכים בסריקות על מנת לשלול נפגעים שכאלו.
במד"א אומרים כי לאא אותרו נפגעים מרסיסים. עם זאת פונו לבית החולים רמב"ם חמישה פצועים שנחבלו קלות בדרכם למרחב המוגן, בגילים: 62, 70, 53 ו-26 ונפגעת חרדה בת 16.
אתר סרוגים פועל להגנת ושמירת זכויות יוצרים ועושה מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007.
אם זיהיתם בכתבה זו יצירה שאתם בעלי הזכויות בה נא הודיעו לנו בדואר האלקטרוני ונסיר את התמונה מהאתר בהקדם.