חדשות

צה"ל חיסל בכיר בזרוע הצבאית של חמאס בלבנון

כלי שיט של חיל הים חיסלו את בכיר בזרוע הצבאית של חמאס בלבנון. בתקיפה נוספת הפציצו מטוסי הקרב את הבסיס המרכזי של היחידה הימית של חיזבאללה

צה"ל חיסל בכיר בזרוע הצבאית של חמאס בלבנון
צילום: חיל הים (צילום: דוצ)

צה"ל הודיע כי כלי השיט של זרוע הים בהכוונה מודיעינית של שב״כ ומספן מודיעין חיסלו את המחבל סעיד עלאא נאיף עלי, בכיר מהזרוע הצבאית של חמאס בלבנון, אשר הוביל פיגועים נגד יעדים ישראליים ופעל לגיוס פעילים לשורות ארגון הטרור חמאס בלבנון. בתקיפה נוספת בהובלת מודיעין חיל האוויר חוסל המחבל עלי ברכאת, אשר היווה מוקד ידע מרכזי ביחידה האווירית (127) של ארגון הטרור חיזבאללה.

התקיפות נוהלו ממרכז האש של זרוע הים אשר מנהל את מאמץ ההתקפה בשיתוף פעולה הדוק עם פיקוד הצפון, חיל האוויר ואגף המודיעין.

תקיפת בסיס חיזבאללה
תקיפת בסיס חיזבאללה| צילום: תקיפת בסיס חיזבאללה (צילום: דוצ)

בפעילות נוספת בהובלת מספן מודיעין והמטה של זרוע הים, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו בביירות את הבסיס המרכזי של היחידה הימית של ארגון הטרור חיזבאלה אשר שימש את היחידה כמוקד פעילות מרכזי בו אוחסנו עשרות כלי שיט של היחידה ובוצעו הדרכות לכוח הימי של הארגון במטרה לפגוע במטרות ימיות ואסטרטגיות במרחב הימי של מדינת ישראל.

לצד משימת ההתקפה, לוחמי ספינות הטילים ופלגות הביטחון השוטף ממשיכים במשימות ההגנה בזירות השונות.

יירוט כטבם
יירוט כטבם| צילום: יירוט כטבם (דוצ)
חיסול עלי ברכאת
חיסול עלי ברכאת| צילום: חיסול עלי ברכאת (צילום: דוצ)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
שירי מנתניה
13.11.24

כל הכבוד לצה"ל ולשב"כ, גאים בכם ומתגעגעים לגלנט.

הצטרפו אלינו