הרמטכ"ל: "צה״ל עובד חזק – תוקפים בביירות בדאחייה, ובסוריה"
בשיחה עם לוחמי מילואים בדרום לבנון אמר הרמטכ"ל: "הטיהור של המרחב הזה ייתן לנו את תנאי הבסיס לעשות את הדברים הנכונים כדי שבעמק למטה יהיה בטוח"

הרמטכ״ל, רב-אלוף הרצי הלוי, קיים היום (ג׳) סיור שטח והערכת מצב בדרום לבנון עם מפקד פיקוד הצפון, אלוף אורי גורדין, מפקד עוצבת ״הגליל״ (91), תת-אלוף שי קלפר ומפקדים נוספים. בנוסף, הרמטכ״ל שוחח עם מפקדי ולוחמי המילואים הפועלים בגזרה.
בדבריו אמר הרמטכ"ל: ״מנסראללה, מועצת הג׳יהאד של חיזבאללה, מפקדי היחידות והמרחבים השונים, מפקדי הגזרות, גזרות המשנה, מתחמים והרבה מאוד פעילים, לקחנו הרבה מאוד סד״כ פיקודי וסד״כ לוחם, לקחנו הרבה מאוד יכולות. אתם מוציאים מפה הרבה מאוד אמל״ח, טילים, משגרים, זה מאוד מאוד חשוב."
"תדעו שצה״ל במקביל עובד חזק מאוד, תקפנו כבד מאוד בביירות, בדאחייה, מטרות של חיזבאללה. אנחנו תוקפים בעומק ואנחנו תוקפים הרבה מאוד בסוריה ובגבול סוריה לבנון כדי שלא ייכנסו לחיזבאללה אמצעי לחימה."
"הטיהור של המרחב הזה" אמר הרמטכ"ל, "הוא ייתן לנו את תנאי הבסיס מפה לעשות את הדברים הנכונים, כדי שבאמת בעמק למטה יהיה בטוח״.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו