חדשות בעולם

למרות הבחירות בארה"ב: פיטורי גלנט מסעירים את העולם

התקשורת הבין לאומית שוברת שיגרה ומכסה את פיטורי גלנט למרות יום הבחירות בארה"ב, בערוצי התקשורת בכלל העולם הפכו הפיטורים לכותרות ראשיות

((צילום: יונתן זינדל/פלאש90))

למרות הבחירות המתרחשות ברגעים אלו ממש בקלפיות בארה"ב, החדשות על פיטורי שר הביטחון גלנט מסעירות את העולם.

גם כעת כאשר ארצות הברית יוצאת להצביע במערכת בחירות מהצמודות ביותר שידעה המעצמה העולמית, פיטורי שר הביטחון יואב גלנט יוצרים סערה בין לאומית וקופצים לכותרות הראשיות בכלל העיתונים.

רשתות תקשורת מכל רחבי הגלובוס מכסות כעת את פיטורי שר הביטחון, רשת CNN האמריקנית העלתה את פיטורי גלנט לכותרות הראשיות למרות מערכת הבחירות וכותבת: "ראש הממשלה הישראלי נתניהו מפטר את של הביטחון יואב גלנט, כתוצאה מחוסר אמון בין הצדדים".

סקיי ניוז האסטרלים מתארים את המתרחש: "ראש הממשלה הישראלי זורק את שר הביטחון מכל המדרגות". ה-BBC הבריטיים תיארו את המהלך כ: "משבר אמון, ראש הממשלה נתניהו מפטר את שר ההגנה גלנט".

בחברת התקשורת המאוחדת (AP) הגדירו את יואב גלנט בתור: "שר הביטחון הפופולרי של ישראל מפוטר על ידי ראש הממשלה נתניהו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

7 תגובות
7
א נ נ י
06.11.24

מה זה עניינו של העולם מי יהיה שר הבטחון של ישראל? ממתי הם מתערבים לנו במינוי שרים? אולי ניתן ל"עולם" אפשרות לבחור גם את רה"מ של ישראל

הצטרפו אלינו