לשכת רה"מ על הפרשייה החדשה: "מסע ציד חסר תקדים"
בעקבות הפרסומים על פרשייה ביטחונית נוספת במשרד ראש הממשלה, בלשכת נתניהו מבקרים בחריפות את הדברים: "מסע ציד חסר-תקדים נגד לשכת ראש הממשלה בעיצומה של מלחמה"
בלשכת ראש הממשלה מגיבים לפרסומים אודות הפרשייה הביטחונית החדשה לפיה לכאורה במשרד רה"מ ניסו לשנות תמלולים ופרוטוקולים של דיוני קבינט ואף שיחות טלפון של עדכונים ביטחוניים עם מקבלי החלטות – בראשם ראש הממשלה בנימין נתניהו. על פי הפרסומים יחידת להב 433 במשטרת ישראל מנהלת חקירה פלילית הנוגעת לאירועי תחילת המלחמה. לפי הודעת המשטרה, נאמר כי "נערכו מספר פעילות חקירתיות גלויות".
בתגובה לדברים לשכת נתניהו פרסמו הודעה חריפה וציינו כי: "מדובר במסע ציד חסר-תקדים נגד לשכת ראש הממשלה בעיצומה של מלחמה", ציינו בחריפות את הפרסומים.
לדבריהם, "אחרי שנה של שיטפון ההדלפות הפליליות מדיוני הקבינט ומדיוני השבויים-והנעדרים – שסיפקו מודיעין רב-ערך לאויבינו – שתי החקירות היחידות שנפתחו כוונו נגד לשכת ראש הממשלה ולא נגד המדליפים הסיטונאיים שאף אחד מהם לא נחקר, ושגרמו נזק אדיר לחטופים ולביטחון ישראל".
עוד נכתב כי, "כמו בניסיונות האחרים לנפח האשמות נגד ראש הממשלה וסביבתו, גם בעניין זה ההר לא יוליד אפילו עכברון – אבל בהחלט יוביל לשאלות קשות על אכיפה בררנית חסרת-תקדים ובסיס".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו