אירוע חמור בבנימין: ישראלים תקפו לוחמות צה"ל ונמלטו מהמקום
שתי חיילות צה"ל הותקפו היום על ידי ישראלים סמוך לגבעת אסף בבנימין. הישראלים נמלטו מהמקום וצה"ל פתח בסריקות אחריהם

אירוע חמור ביו"ש: שתי חיילות צה"ל הותקפו היום (שני) על ידי ישראלים סמוך לגבעת אסף בבנימין. הלוחמות קיבלו טיפול רפואי במקום, התוקפים נמלטו וכוחות הביטחון פתחו בסריקות אחריהם.
דובר צה"ל מסר כי "צה״ל מגנה כל אלימות נגד חייליו וימשיך לפעול לשמירת הסדר ביהודה ושומרון".
כאמור, בשעות הצהריים מחבלים ערבים מהכפר בורקא ארבו לתושבי גבעת 'צור הראל' עם אלות ואבנים סמוך לשביל הגישה שעובר ליד הכפר, רגמו את רכבם באבנים, היכו אותם באלות וניפצו את חלונות ושמשת הרכב, שני יהודים נפצעו קל ובינוני.
למרות פציעתם, התושבים הרחיקו את הפורעים והזעיקו את הצבא ואת חבריהם שהדפו את המחבלים חזרה לכפר ובמקום התפתח עימות, לאחר מכן גורמי רפואה פינו את שני היהודים לבית חולים להמשך טיפול רפואי כשמצבם הוגדר קל.
תושבי גבעת 'צור הראל' תקפו בעקבות הלינץ' האכזרי: "ההתקפות מצד ערביי הכפר בורקא לא פוסקות ורק מתגברות הם מנסים בכל דרך למנוע התיישבות יהודית באזור אסטרטגי שכזה, עצוב לראות שמערכת הביטחון עושה יד ביד עם אויבינו ומתכננת הרס גדול בגבעה בימים הקרובים כדי לרצות את הרשות הפלסטינית וחבריה."
לא ניתן לדבר כזה לקרות, נמשיך וניאבק על אדמת אבותינו גם מול המחבלים מהכפר בורקא שמנסים למנוע את ההתיישבות במקום, וגם מול מערכת הביטחון שמנסה להרוס את המקום.לא נישבר ונמשיך להילחם על ארצינו." מסרו תושבי הגבעה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו