חדשות

אירוע חמור בבנימין: ישראלים תקפו לוחמות צה"ל ונמלטו מהמקום

שתי חיילות צה"ל הותקפו היום על ידי ישראלים סמוך לגבעת אסף בבנימין. הישראלים נמלטו מהמקום וצה"ל פתח בסריקות אחריהם

הצלה ללא גבולות
הצלה ללא גבולות | צילום: הצלה ללא גבולות

אירוע חמור ביו"ש: שתי חיילות צה"ל הותקפו היום (שני) על ידי ישראלים סמוך לגבעת אסף בבנימין. הלוחמות קיבלו טיפול רפואי במקום, התוקפים נמלטו וכוחות הביטחון פתחו בסריקות אחריהם.

דובר צה"ל מסר כי "צה״ל מגנה כל אלימות נגד חייליו וימשיך לפעול לשמירת הסדר ביהודה ושומרון".

כאמור, בשעות הצהריים מחבלים ערבים מהכפר בורקא ארבו לתושבי גבעת 'צור הראל' עם אלות ואבנים סמוך לשביל הגישה שעובר ליד הכפר, רגמו את רכבם באבנים, היכו אותם באלות וניפצו את חלונות ושמשת הרכב, שני יהודים נפצעו קל ובינוני.

למרות פציעתם, התושבים הרחיקו את הפורעים והזעיקו את הצבא ואת חבריהם שהדפו את המחבלים חזרה לכפר ובמקום התפתח עימות, לאחר מכן גורמי רפואה פינו את שני היהודים לבית חולים להמשך טיפול רפואי כשמצבם הוגדר קל.

תושבי גבעת 'צור הראל' תקפו בעקבות הלינץ' האכזרי: "ההתקפות מצד ערביי הכפר בורקא לא פוסקות ורק מתגברות הם מנסים בכל דרך למנוע התיישבות יהודית באזור אסטרטגי שכזה, עצוב לראות שמערכת הביטחון עושה יד ביד עם אויבינו ומתכננת הרס גדול בגבעה בימים הקרובים כדי לרצות את הרשות הפלסטינית וחבריה."

לא ניתן לדבר כזה לקרות, נמשיך וניאבק על אדמת אבותינו גם מול המחבלים מהכפר בורקא שמנסים למנוע את ההתיישבות במקום, וגם מול מערכת הביטחון שמנסה להרוס את המקום.לא נישבר ונמשיך להילחם על ארצינו." מסרו תושבי הגבעה.

תגובות

51
35
ניפ
05.11.24

מוזר שבאתרי החדשות האחרים מציינים שנערי הגבעות פלשו למטע של פלשתינים וכאשר הגיע הצבא תקפו את החיילות עם גז מדמיע וברחו... יהודים תוקפים חיילי צה"ל.. ולזה שטרוק אומרת שקרה לנו נס.

34
רונן
05.11.24

חייל חייב לירות בכל מי שתוקף או מהווה סכנה. שנים שהביבי ימ''ש כובל את ידי החיילים אוסר ירי על עזתים שמתקרבים לגדר מה שהיה אחד הגורמים בטבח שמחת תורה. חייל.ת חייב לירות על כל גורם סכנה ומי שכובל את ידי החיילים בכל מיני תירוצים מרגיל אותם להיסוס שיוביל לטבח נוסף

33
אד
06.11.24

זה לא יהודים שתקפו את החיילות!! זה ערבים!! זה שמנסים ליפות את זה 'בפוליטקלי קוריקט' ישראלים עם ת.ז כחול הוא מעשה ניבזי ומחרחר ריבים וכפי שראיתי בתגובות פה הם הצליחו כי לאנשים שהגיבו בשנאה כלפי מתנחלים-אין הבנת הנקרא בסיסי בקשר לזיהוי התוקפים...

1
ג'קי. הופארציה
06.11.24

ימין על מלא משרת בצהל לפני עשרות שנים וכיום מסייע תיאורית במ.יל ..אוהב ישראל גם את הסרוגים גם את החילונים גם את שמלאנים גם את החרדים הלומדים ואת החרדים שהתגייסו עד היום ורק היום לאחר שאני מסתובב במולדת למעלה מ60 שנה נפל לי האסימון ומבין למה החרדים מסרבים להתגייס ובצדק סכנת נפשות ממש התשובה היא שהצהל .. נותן יד לערבים להלחם במתנחלים לפנות אותם בלשון המעטה מארץ אבותינו בנידון דידן בישוב החדש ליד כפר בורקא. אוקי עכשו אגבש החלטה לעזור לחרדים לא לגייס לצהל בשום אופן .. ללמד במסגרת צהל שאין לא ימין ולא שמאל.. ורחוקים מאוד עדיין מגיבוש וקליטה לחרדים בצהל ולא כמו שחשבתי לגבי עמיתי השר גאלנט שהוא צודק כיום אני רואה שבבי..צדק וטוב שפיטר אותו חכם ופיקח בעל נסיון ראש ממשלתינו חייך שאנו אוהבים אותך מלך ישראל.

2
איציק
07.11.24

זה בגלל שזה מה שהכתב רוצה שנבין. וזה נכתב בצורה מאד מניפולטיבית. סרוגים אתר יותר גרוע מהארץ! לא סרוגים -שתולים!

3
דוד
08.11.24

זה יהודים תקפו לצערי הרב

4
מקרה נפשי
09.11.24

אתה בהכחשה?