הותר לפרסום היום (ראשון) כי העצור בפרשת המסמכים המסווגים, הוא אלי פלדשטיין, דובר בלשכת ראש הממשלה.
עוד הותר לפרסום הטקסט הבא "החקירה החלה, לאחר שהתגבש חשד משמעותי בשב"כ ובצה"ל, גם נוכח פרסום תקשורתי לפיו מידע מודיעיני מסווג ורגיש, נלקח מתוך מערכות צה"ל, והוצא שלא כדין, והתקיים החשש לפגיעה חמורה בביטחון המדינה, וסיכון מקורות מידע.
בשל כך, עלולה הייתה להיגרם פגיעה ביכולתם של גופי הביטחון להשיג את היעד שעניינו שחרור החטופים, כחלק ממטרות המלחמה. בעקבות האמור, נפתחה חקירה סמויה משולבת של שב"כ, צה"ל ומשטרת ישראל, במהלכה התחזקו באופן משמעותי החשדות האמורים.
לפיד על הפרשייה בלשכת רה"מ: אם נתניהו לא ידע, מה הוא כן יודע
בהתאם נפתחה חקירה גלויה, במהלכה נחקרו עד כה 4 עצורים המעורבים בפעילות, חלקם גורמי מערכת הביטחון ואזרח ששמו מר אליעזר פלדשטיין. החקירה מצויה בעיצומה ומתנהלת על פי דין ובפיקוח בית המשפט. כל פרסום נוסף ביחס לחקירה עלולה להוביל לפגיעה בחקירה, במטרותיה ובביטחון המדינה".





תגובות
נתניהו התנער מאלי פלדשטיין שעבד בלשכתו ושעצור בפרשת הדלפת המסמכים הסודיים, אך מקורביו תקפו: "הוא ישב אצלך בלשכה, התקשרת אליו לטלפון". מה חדש נתניהו משתמש וזורק סידרתי. אין אחד שעבד איתו שיצא ללא סכין בגב
בקיצור, עובד לשכת ראש הממשלה, שהשב"כ פסל, גנב סודות מדינה, שהועברו לתקשורת זרה תוך כדי חשיפת שיטות עבודה וסיכון אנשי מערכת הביטחון. אם זאת לא בגידה, ועוד בזמן מלחמה, אני לא יודע מה זאת בגידה. מחפשים סוכנים איראנים? הם נמצאים בלשכת ראש הממשלה, ומנוהלים ישירות על ידו
אבא שלי דתי מודרני, שהוריו; אחותו ושלושת ילדיה; אברהם,רות ועליזה נרצחו: והצביע למפלגות דתיות; נפטר אור ל-4.11.95 היה אומר" משהו רקוב בממלכת דנמרק"(מתוך המלט). אבא הסכים שאני דתייה של אז אתגיס ואשרת את צבא ההגנה לישראל. אצלנו על שכחה של מסמכים מסווגים נכנסו לכלא קצינים. אז בשעת מלחמה? זו בגידה של מי שנתן הוראה ומי שביצע. " עוון על חטא".