מבזקים
סרוגים

נעצר תושב מזרח י-ם שאיים לבצע פיגוע ולדקור אנשים

תושב מזרח ירושלים בשנות ה-30 לחייו נעצר אחרי שאיים כי יבצע פיגוע וידקור אנשים. מחקירת האירוע עלה כי החשוד גם היה מעורב במספר גניבות בימים האחרונים

ב' חשון התשפ"ה
נעצר תושב מזרח י-ם שאיים לבצע פיגוע ולדקור אנשים
נעצר תושב מזרח י-ם שאיים לבצע פיגוע ולדקור אנשים צילום: ארכיון (צילום: דוברות המשטרה)

משטרת ישראל הודיעה הבוקר (ראשון) על מעצרו של חשוד בשנות ה-30 לחייו, תושב מזרח ירושלים, במהלך סוף השבוע האחרון. על פי החשד, במהלך ויכוח בינו לבין אביו, איים החשוד כי יבצע פיגוע וידקור אנשים.

לפי הודעת המשטרה, החשוד נעצר על ידי שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים. מחקירת האירוע עלה כי החשוד מעורב במספר גניבות בהן, על פי החשד, הוא גנב מזון לתינוקות מבית עסק לממכר מזון, וסכום כסף בסך 7000 ש"ח אותו גנב מאביו. לצד זאת, במהלך ויכוח בינו לבין אביו, איים כאמור החשוד לבצע פיגוע ולדקור אנשים.

החשוד הובא אמש לבית המשפט לדיון בבקשה להארכת מעצרו, כשבתום הדיון הוחלט כי מעצרו הוארך עד יום שלישי הקרוב. מהמשטרה נמסר כי החקירה בעניינו נמשכת.

דקירה מזרח ירושלים מעצר משטרת ישראל פיגוע