שעות אחרי הוראת הפינוי והתקיפה החריגה של צה"ל בעומק לבנון, בצה"ל אישרו כעת (רביעי) כי מטוסי קרב של חיל האוויר, בהכוונת אגף המודיעין ופיקוד הצפון תקפו מספר מתחמי פיקוד ושליטה ותשתיות טרור נוספות של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב בעלבכ שבעומק לבנון, ובמרחב נבטיה שבדרום לבנון.
לפי הודעת דובר צה"ל, "ארגון הטרור חיזבאללה משתלט באופן שיטתי על מרחבים אזרחיים ברחבי מדינת לבנון, על מנת לבצע פעולות ומתווי טרור, תוך הטמעת פעיליו ומפקדיו במרחב האזרחי. פעילות זו פוגעת ומסכנת את אזרחי מדינת לבנון".

עוד צויין כי "טרם התקיפות ננקטו צעדים רבים על מנת לצמצם את האפשרות לפגיעה באזרחים, הכוללים אזהרות רבות בפלטפורמות שונות לאוכלוסייה באזור. תקיפות אלו מהוות חלק נוסף במאמץ של צה״ל לפגוע בפעילות הצבאית של ארגון הטרור חיזבאללה ולהקשות על הארגון לשקם את יכולותיו הצבאיות".

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
ליטאי
כמו רומא, יוון ובבל, אם לא תפעלו נגד התל אביבים, גם הדתיים, תלכו למחנות עם מספר.
00:03 31.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר