פחות משבוע עד לבחירות הגורליות בארצות הברית והמרוץ ממשיך להתחמם, אחרי עצרת של טראמפ שתויגה כ"גזענית" נגד היספנים, כתוצאה מבדיחות אתניות שסיפר קומיקאי במקום, ביידן יצא בהצהרה וקרא למצביעי טראמפ "הזבל היחיד שאני רואה".
במהלך עצרת שקיים דונלד טראמפ לקראת יום הבחירות בארה"ב ב-5 לנובמבר, בה סטנדאפיסט שהשתתף התבדח על פורטו ריקו, שטח היספני בשליטה אמריקאית שסבל מנזקי סופה קשים לאורך השנים האחרונות וכינה אותו בהומור "אי של זבל".
הקמפיין של סגנית הנשיא קמלה האריס לא בזבז זמן, והפך את המקרה לסוגיה מרכזית בימים האחרונים של קמפיין הבחירות, עד שלפני מספר שעות יצא הנשיא ביידן ושוחח עם כתבים, כאשר במהלך השיחה אמר "הם לא מכירים את פורטו ריקו כמו שאני מכיר, הזבל היחיד שצף פה הם התומכים שלו (טראמפ) הדמוניזציה שעושים ללטינים היא בלתי נתפסת".
הפרשנית הפוליטית בציוץ אנטישמי; "קרירות מצמררת"
אמירתו הקשה של ביידן כנגד מצביעי טראמפ הציתה סערה בכיוון הנגדי, בדומה לכאשר הילארי קלינטון קראה לתומכי טראמפ בקמפיין 2016 "סל של מגונים" ויצרה סערה בימין כנגדה. כעת בקמפיין קמלה האריס מנסים להסביר את אמירותיו של ביידן בניסיון לעצור את הסערה ולשים את האמירות השנויות במחלוקת בעצרת טראמפ במרכז השיח, אך ללא הצלחה.




תגובות
קמלה האריס אשמה היא לא הזמינה את ביידן לכנסים שלה היא התישה בו.ואמרה לו תשמם בזיום והוא שם זומבום בקיצור זובור !!
זה השמאל גם בארץ מה חדש חבורת חלאות אגו כסף ושינאה לימין זה לא חדש התרופה נתניהו וטרמפ זו התשובה וכך יהיה תירכבו איפו שאתם חבורת זבל והמיץ של הזבל לכו להפגין ימבוליםחחחחח
היתבטאות להצביע רק טראמפ
ביידן הוא הדמוקרט הציוני האחרון והוא מבין שקמה להרס תביא למלחמה ממושכת בישראל ומה שהוא עשה עכשיו בגדול הוא נתן לטראמפ את הבחירות לא מאהבת טראמפ אלא שמירה על ישראל כמדינה ריבונית