גורם במפלגת יחד – מפלגתם של אלי ישי ויוני שטבון מתייחס בשיחה עם סרוגים, לשלל הספינים והשמועות שמדווחות בכלי התקשורת השונים.
הגורם אישר כי מתנהלים מגעים עם מיכאל בן ארי ועוצמה לישראל, אך במפלגה מציבים שני תנאים: הראשון הוא הצבתו של בן ארי במקום ה-6 ברשימה המשותפת, והשני הוא קבלת מרותו של הרב מאיר מאזוז עד אחרי הבחירות.
ההצעה נועדה לאותת לבן ארי כי למרות הדיווחים, ב'יחד' רואים בו נספח למפלגה, ומוכנים לקבל אותו כחיזוק אך לא כשותף.
בעוצמה לישראל אמרו בתגובה, כי "אין התכנות למהלך כזה. על פחות ממקום 4 אין מה לדבר. אנחנו מוכנים לקבל את המקום ה-6 עבור הנציג השני של עוצמה לישראל".
הרב אמסלם? ספין של דרעי
דיווח נוסף שרץ בתקשורת במהלך היום הוא הצבתו של הרב חיים אמסלם, במקום ריאלי ברשימת 'יחד'. "אין שום דיבור עם הרב אמסלם, וגם לא היה. לדעתי מדובר בספין שיוצא מש"ס או אפילו מאריה דרעי, כי הם יודעים שהרב אמסלם הוא 'אצבע בעין' לכל מי שקשור למרן זצ"ל", אומר אותו גורם.
בתוך כך מסתמן כי רשימת 'יחד' תראה כך: אלי ישי במקום הראשון, יוני שטבון במקום השני. במקום השלישי – נציגות חרדית מהפריפריה (צפון או דרום), במקום הרביעי – נציגות לחוזרים בתשובה. במקום החמישי הרב משה הגר. ייתכן והרב הגר יקודם למקום הרביעי.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אנחנו עם בן ארי
באיחוד בן שתי מפלגות, המפלגה שלא מקבלת את הראשות זוכה למספר 2. בן ארי הסכים למען האחדות לוותר ולתת למפלגתו של ישי לקבל את כל שלושת המקומות הראשונים, אך תאוותנותו של...
באיחוד בן שתי מפלגות, המפלגה שלא מקבלת את הראשות זוכה למספר 2. בן ארי הסכים למען האחדות לוותר ולתת למפלגתו של ישי לקבל את כל שלושת המקומות הראשונים, אך תאוותנותו של ישי לא יודעת שובע! הדרישה לקבל אליהם את כל חמשת המקומות הראשונים ולתת לעוצמה יהודית מקום אחד ספק ריאלי, זו הצעת התאבדות לבן ארי. אין גבול לחוצפה של ישי! לא ניתן שימעיטו בערכנו. לא ניתן שידחפו אותנו לשוליים! זו לא אחדות, זו רמיסת כבודנו! אנחנו מוכנים לוותר למען האחדות על שלושת המקומות הראשונים, זה וויתור עצום! אך גם לוויתורים למען האחדות יש גבול! לא ניתן לאלי ישי לרמוס ברגל גסה את כבודנו! יש גבול לכל תעלול!
המשך 03:06 26.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר