כתב המשפט של ווינט גלעד מורג, מפרסם הבוקר (שלישי) כי הוא עוזב את המערכת בה הועסק למעלה מעשור, וכותב: "אני יוצא לדרך חדשה עוד לא יודע לאן מועדות פניי".
בציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו, שיתף הכתב במסלול המפרך שעבר בעולם התקשורת, וכתב: "לפני 13 שנה נכנסתי לעבוד בווינט בתור כתב חדשות. לפני כן הייתי שנתיים וחצי כתב במקומון אבל שום דבר לא היה דומה ללהפוך לכתב ארצי באתר המוביל במדינה.
מהרגע שנפתחה לי הדלת, רמת האדרנלין קפצה והרגשתי שאני בדיוק איפה שאני צריך להיות. מעולם לא השתעממתי. כמות האירועים המתוקשרים שסיקרתי, כמות החוויות הטובות וגם הקשות מאוד, כמות הכתבות שפרסמתי – כל אלו זה לא משהו שאפשר באמת לספור.
כבר ביום הראשון שלי, יום החפיפה בדסק, נחתמה עסקת שליט. הכתבה הראשונה שלי הייתה מזירת רצח. הכתב שחפף אותי אמר לי "סע לשם הכי טוב לקפוץ למים. אגיע בהמשך".
בשנים הראשונות סחבתי לכל מקום ביפר (שלא התפוצץ) לא היו טלפונים חכמים ואם רצית מידע מזירה היית מתקשר לחוקר שנמצא שם פיזית.
ב-2015 הפכתי לכתב משפט. ומאז, עד אתמול, זה מה שהייתי. לפעמיים הרגשתי שהזהות שלי בתפקיד לבין האישיות שלי היה כמעט מוחלט. בשיחות לא הייתי גלעד אלא "גלעד מורג כתב המשפט של ווינט".
ב-3.5 שנים האחרונות הייתי גם כתב המשפט של ידיעות אחרונות והופעתי בשער העיתון שהייתי קורא בתור ילד. בשנים האחרונות סיקרתי את משפט נתניהו. סיקרתי גם את הרפורמה המשפטית, שם אני חושב שהבנתי מהר מאוד את גודל השעה והאחריות להזהיר מפניה. עכשיו אני יוצא לדרך חדשה עוד לא יודע לאן מועדות פניי, שמח על האנשים הטובים שהכרתי ומוכן לאתגר הבא".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים