במשך 3 שעות: ישראל תקפה באיראן - סרוגים

במשך 3 שעות: ישראל תקפה באיראן

במבצע שזכה לשם "ימי תשובה" ונמשך 3 שעות, השתתפו עשרות מטוסים של חיל האוויר, והותקפו כ-20 אתרים בהם מתקני ייצור טילים, אתרי נ"מ ואתרי ייצור טילי קרקע-קרקע

חדשות סרוגים
במשך 3 שעות: ישראל תקפה באיראן

דובר צה"ל הודיע הבוקר (ש) כי צה״ל השלים תקיפה ממוקדת ומדויקת נגד מטרות צבאיות במספר מרחבים באיראן. כל מטוסינו שבו בשלום לבסיסם.

התקיפה בוצעה בהנחיית הדרג המדיני בתגובה להתקפות המשטר באיראן לעבר מדינת ישראל ואזרחיה בחודשים האחרונים. תקיפת התגובה הושלמה ומטרותיה הושגו.

מטוסי וכלי טיס של חיל האוויר תקפו בהכוונה מודיעינית, אמצעי ייצור טילים אותם איראן שיגרה לעבר מדינת ישראל בשנה האחרונה. במקביל, הותקפו מערכי טילי קרקע-אוויר ויכולות אוויריות נוספות של איראן, שנועדו להגביל את חופש הפעולה האווירי של ישראל לפעולה באיראן.

איראן כזכור, ביצעה ירי ישיר של מאות טילים לשטח מדינת ישראל בחודשים אפריל ואוקטובר. כמו כן איראן מממנת ומכווינה פעולות טרור דרך שלוחיה ברחבי המזרח התיכון, במטרה לפגוע במדינת ישראל ובאזרחיה.

בצה"ל מבהירים כי בשלב זה אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף. יש להמשיך ולהישמע להנחיות ככל שישתנו.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
17 תגובות - 11 דיונים מיין לפי
1
זהו . זה...
להשמיד את מתקני הנפט עכשיו | 26-10-2024 18:46
זהו . זה מה שחיכינו כמעט חודש כל מדינת ישראל שהכניסו לפאניקה. בושה לממשלה . בכייה לדורות
ביבי זעק שתהיה תגובה עוצמתית
חיים | 26-10-2024 19:49
בושה וחרפה , בכיה לדורות ,שמדינת ישראל לא ניצלה את ההזדמנות לפגוע אנושות באיראן. החזרנו את ההרתעה ? ביבי, הצחקת את משמרות ההפיכה ! התגובה מלמדת אותם, שישראל מורתעת.
כצפוי - השין גימלים מאוכזבים ומייללים.
אבא של טייס. | 26-10-2024 18:52
והטייסים השמאלניים מצילים אותנו
מה הבעיה שלך...
מה אתה רוצה | 26-10-2024 18:51
מה הבעיה שלך לא הבנתי? לא משנה מה יעשו תמיד יהיו תלונות.
2
מבצע דרדלה לא הופצצו...
אליהו | 26-10-2024 18:48
מבצע דרדלה לא הופצצו מתקני הגרעין לא הופצצו מתקני הנפט אז מה עשינו עם מאה מטוסי קרב?
3
תודה לטייסי חיל...
יש על מי לסמוך | 26-10-2024 19:01
תודה לטייסי חיל האוויר
4
מחכים להתנצלות של...
מתי קרעי יאכל את הכובע | 26-10-2024 19:03
מחכים להתנצלות של קרעי ודיסטל שביזו וקיללו את טייסי חיל האוויר
5
ביביזיון ...
אבי כהן | 26-10-2024 19:19
ביביזיון
6
בחזית התקיפה באיראן:...
אברהם | 26-10-2024 19:22
בחזית התקיפה באיראן: ארבע נשים, נווטות קרב, לקחו חלק בפעולה הישראלית
7
על פי מקורות...
מתנאל | 26-10-2024 19:24
על פי מקורות זרים תקיפת איראן התבצעה על ידי רביעיית מטוסי קרב, אותה הוביל דודי אמסלם. אמסלם כזכור, כינה את הטייס במיל' שנפצע בעינו ממכת"זית..."צפונבון"... על פי אותם מקורות, שאר הטייסים במבנה היו שלמה קרעי..."לכו לעזאזל, נסתדר בלעדיכם", גלית דיסטל "נמושות, לא ציונים ולא פטריוטים, אני בזה להם", וטלי גוטליב "חושבים שאין לכם תחליף? כל אחד יכול להיות טייס"... את המודיעין המדויק סיפקה שרת המודיעין גילה גמליאל. פער אדיר בין הרמה האנושית בצהל ובחיל האוויר לבין חברי הממשלה. מגיעה לעם המופלא שלנו הנהגה ראויה ולא מפלגת.
שתה מים די...
חיים יצחק | 26-10-2024 19:37
שתה מים די לודקה
8
הרתעה בהבל פה בלבד
אליהו | 26-10-2024 19:34
איראן מצהירה ופועלת להשמדת מדינת ישראל. איראן שיגרה מאות טילים ,כדי להפוך את מדינת ישראל לעיי חורבות. מדינה החפצה חיים, הייתה מגיבה בעוצמה רבה, ולא הלכה למעשה , בהבל פה.
9
סמוטריץ' וה"ציונות הדתית"...
4 בחורילות השתתפו בתקיפה באירן. | 26-10-2024 19:35
סמוטריץ' וה"ציונות הדתית" פועלים להעביר חוק ההשתמטות. מצא את ההבדלים בין ציונות אמיתית לחרדליות דוחה.
10
עכשיו אפשר להיות...
יורם | 26-10-2024 19:36
עכשיו אפשר להיות רגועים....
11
תקיפה חכמה .משמעותית.וכל...
יעקב | 26-10-2024 20:37
תקיפה חכמה .משמעותית.וכל השאר דיבורי סרק