דובר משרד החוץ האיראני איסמעיל בקאאי אמר כי "איראן הזהירה את הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית של האו"ם (סבא"א) מפני האיומים של ישראל לתקוף את מתקני הגרעין, כך דווח בווינט.

האיום הגרעיני מגונה לפי החלטות בינלאומיות ומהווה איום על הביטחון הבינלאומי. על מועצת הביטחון להתערב במקרים כאלה". לדבריו, הרפובליקה האיסלאמית תחליט "איך ומתי תגיב לכל מתקפה ישראלית".

נזכיר כי לפני מספר ימים, חברת הכנסת טלי גוטליב האשימה כי הדלפת המסמכים מהמודיעין בארצות הברית בהתייחס לתקיפת ישראל את איראן לא נעשתה בטעות.

לדברי גוטליב: "זה ממש לא פקיד זוטר שעשה זאת על דעתו. הדלפת המסמכים נעשתה באופן מכוון כדי למנוע מישראל ולהפריע לישראל לתקוף את איראן! ממשל ביידן הוא השכפ״ץ של איראן."

גוטליב ממשיכה ומאשימה כי "ממשל ביידן מפריע לישראל להוביל להכנעת ציר הרשע וזרועותיו במזרח התיכון. וזו האמת. אתם כמובן מוזמנים לספר לעצמכם איזה סיפור שבא לכם. אני יותר בקטע שמאסתי במעשיות ובאשליות."