מבזקים
סרוגים

בשעה אחת: חיזבאללה שיגר כ-100 רקטות לצפון

במקביל לתמרון: חיזבאללה שיגר כ-100 רקטות לעבר הגליל העליון והגליל המערבי בשעות הבוקר המאוחרות. בצה"ל דיווחו על מספר נפילות במרחבים השונים. שריפות פרצו בעקבות השיגורים

י"ח תשרי התשפ"ה
בשעה אחת: חיזבאללה שיגר כ-100 רקטות לצפון
בשעה אחת: חיזבאללה שיגר כ-100 רקטות לצפון צילום: כביש 90 נחסם (צילום: דוברות המשטרה)

ארגון הטרור חיזבאללה שיגר בשעה האחרונה כ-100 רקטות לעבר הגליל העליון והגליל המערבי. בדובר צה"ל מציינים כי זוהו מספר נפילות במרחבים השונים וכוחות הכיבוי פועלים על מנת לכבות את השריפות.

בצה"ל מציינים כי בהמשך להתרעה שהופעלה בשעה 12:08 במשגב עם, מדובר בזיהוי שווא.

מהמשטרה נמסר, כי לפני זמן קצר התקבלו מספר דיווחים על נפילות בכמה מוקדים באזור העיר צפת והסביבה. בתוך כך, כביש 90 נחסם לסירוגין מכיוון צומת ראש פינה לצומת עמיעד, מצפון לדרום לתנועת כלי רכב בשל טיפול חבלן בזירת נפילה.

שוטרים וחבלני משטרה של המחוז הצפוני נמצאים כעת בזירות וסורקים לשם הסרת סיכון לציבור ולטפל במוקדי הנפילה. בנוסף פרצו מספר מוקדי שריפות בשטחים פתוחים שמטופלות על ידי כוחות הכיבוי.

הגליל המערבי הגליל העליון חיזבאללה נפילות רקטות שיגורים שריפות