משטרה צבאית חוקרת פתחה בחקירה בעקבות אירוע של מות עצור חיזבאללה בעת שהיה במשמורת של צה"ל בשטח לבנון.
עמית סגל פרסם כי הצבא טוען לאלימות וכי מדובר במחבל שנתפס בתוך מנהרה עם תחמושת וציוד לחימה, ירה על חיילי גולני שתפסו אותו והועבר לחקירה.
החוקר שלו זומן לחקירה מחר והוא מיוצג בהתנדבות על ידי עו״ד אפרים דמרי המוכר גם מייצוג כמה מהחשודים בשדה תימן.
הכתב הצבאי הלל ביטו רוזן כתב: "עזות מצ״ח: החשוד המרכזי בפרשת מות מחבל חיזבאללה בלבנון (הזוי שאני כותב את זה) הוא לוחם מילואים מיחידה 504.
המחבל המתועב פתח באש לעבר לוחמי גולני ונלכד על ידיהם, ומשם עבר לחקירה היחידה שלאחריה מת.
עו״ד דמרי המייצג את החשוד: פשוט בזיון לזמן חיילים שלנו לחקירה כשהם מסכנים את חייהם".
ח"כ טלי גוטליב לרמטכ"ל: "אם אתה ברגע זה לא מתעשת ומורה על הפסקת חקירת מצ"ח נגד לוחמינו על מות מחבל חיזבאללה, מבחינתי אינך ראוי עוד לאמון".





תגובות
צריך לשפוט את הרצי על פשעים נגד האנושות!! מעשה נבלה נגד נגד חרדי, על היותו חרדי ולוחם לח"י.
אבא שלי ז"ל תרם לביטחון המדינה לפחות 20 שנה צדק שחרף נפשו שאני לא יתגייס הוא ידע מה מצפה לי וכן במדינה הזוייה כזו עדיף לגרבץ בבית בוגדים מנובלים
ואח"כ אתם תמהים איפה החרדים בצבא? מה הם צריכים ללכת עם עו"ד לייד השכפ"ץ?