הנשיא לשעבר והמועמד הנוכחי לנשיאות דונלד טראמפ נשאל על ידי כתב אמריקני בנושא חיסול סינוואר והקשר שלו עם נתניהו, טראמפ הודיע כי נתניהו עושה עבודה טובה אך הנשיא היוצא ביידן מפריע.
טראמפ נשאל אמש לאחר שהתכונן להמריא לעוד עצרת בחירות בקשר להודעה על חיסול סינוואר והאם הוא נמצא בקשר עם ראש הממשלה נתניהו, טראמפ הודיע כי ככל הנראה ישוחח עם ראש הממשלה מהמטוס, והסביר כי נתניהו עושה עבודה טובה בניהול המלחמה.
העולם לצד נתניהו: "מביעים הלם וזעם מניסיון ההתנקשות"
טראמפ הסביר במענה לשאלה: "עוד לא שוחחתי איתו, כנראה אשוחח איתו עכשיו (מהמטוס). תראו, הוא עושה עבודה טובה, ביידן הוא זה שמנסה להפריע, הוא עדיין קובע מעל סגנית הנשיא (המועמדת לנשיאות קמלה האריס) הוא מנסה למנוע ממנו (מנתניהו) ולרסן אותו. הוא ככל הנראה צריך לעשות ההפך, אני שמח שביבי עשה את מה שהוא היה צריך לעשות, בכללי נראה שזה מתקדם די טוב שם".
ברור שטראמפ יאמר כך על ביידן לסכסך בין נתניהו וביידן נתניהו אסור לו לשמוע ביידן עשה רבות רבות למענינו לא נישכח לו אי אפשר לדעת מי יהיה הנשיא הבא אסור לנקוט צד