הפיגוע בים המלח: חייל ולוחם מילואים נפצעו באורח קל ובינוני
בצה"ל עדכנו כי חייל צה"ל ולוחם מילואים נפצעו באורח קל ובינוני בפיגוע הירי שהתרחש בדרום ים המלח. הכוחות ממשיכים לסרוק את האיזור בשל חשד למחבל נוסף שנמלט מהזירה

בצה"ל עדכנו כי בפיגוע הירי שהתרחש היום (שישי) במרחב ים המלח, נפצעו באורח קל ובינוני כתוצאה מירי של המחבלים לעברם. הפצועים פונו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים ומשפחותיהם עודכנו.
כמו כן בצה"ל פרסמו פרטים נוספים על התרחשות האירועים בפיגוע החריג. האירוע החל כאשר תצפיתניות צה״ל מגדוד האיסוף 727 זיהו מספר חשודים במרחב הגבול עם ירדן, מדרום לים המלח, והקפיצו כוחות לנקודה.

מפקד אוגדה 80 ומח"ט יואב בזירת הפיגוע (צילום: דובר צה"ל)
לוחמת ולוחם במילואים מפיקוד העורף, בפיקוד חטיבת יואב שקפצו במהירות לאירוע, חיסלו שני מחבלים שחצו לשטח הארץ מירדן, מטרים בודדים מגדר הגבול, אשר פתחו בירי לעבר הכוח. כאמור, במהלך חילופי האש עם המחבלים, חייל צה"ל ולוחם נוסף במילואים נפצעו באורח קל ובינוני.
יש לציין כי כוחות רבים של צה"ל וכוחות ביטחון נוספים, חוסמים בשעה זו, צירים וממשיכים לבצע סריקות מהאוויר ועל הקרקע בשל חשד להימצאות מחבל נוסף במרחב. בצה"ל פנו לציבור ואמרו כי יש להמשיך ולהישמע להנחיות כוחות הביטחון.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו