לאחר חיסולו של מנהיג חמאס בעזה יחיא סינוואר, שר האוצר בצלאל סמוטריץ הגיב הערב (חמישי) לקריאות לקידום עסקה להפסקת אש ושחרור החטופים – כשהבהיר כי נדרש להמשיך בלחימה עד לכניעה המוחלטת של חמאס.
"אני שומע את הדיבורים מעבר לים על 'הזדמנות להפסקת המלחמה', דיבורים שמגיעים מצד מי שניסו ללחוץ עלינו להפסיק את המלחמה כבר מזמן ולמנוע מאיתנו להיכנס לרפיח, ועכשיו מברכים על חיסולו של סינוואר שהתאפשר בזכות הנחישות וההתמדה שלנו בלחימה בעזה" אמר סמוטריץ. "אם הם מכוונים דווקא עכשיו לעסקת כניעה שבה ישראל מורידה לטמיון את הישגי המלחמה שנקנו בדמים מרובים, אני מודיע להם – שישכחו מזה".
נתניהו אחרי חיסול סינוואר: "זו תחילתו של היום שאחרי חמאס"
"לא נעצור רגע לפני השמדה מוחלטת של חמאס, החזרת כל החטופים והסרת האיום שנשקף מעזה לעבר מדינת ישראל" הוסיף והבהיר. "העסקה היחידה שעומדת על הפרק עכשיו היא כניעה מוחלטת של מי שנשארו עוד מחמאס ברצועת עזה, שחרור כל החטופים והגליית המחבלים אל מחוץ לרצועת עזה. עד אז הגברת הלחץ הצבאי, חיסול עוד ועוד מחבלים ומפקדים, נטילת אחריות ישראלית על הסיוע ההומניטרי שנכנס לרצועה כדי לוודא שהוא אינו מגיע לידי מה שנשאר משלטון החמאס בעזה והצעת פרס כספי ויציאה מעזה לגורמים שיחזירו לנו חטופים באופן אישי".





תגובות
סתום הסמןטריץ' הזה!@מה הבעיה שלו שתהיה הפסקת אש והחטופים יחזרו?!
כשתגדלי תביני
צודק!
צודק בגדול! האיש שלא עובר בבחירות, שרימה כדי לא לשרת שירות מלא, הוא שיקבע למתאפר וצובע השיער מהן מטרות המלחמה ואיך מסיימים אותה? אשרי קדושים אתם.
סמוטריץ', רימית את הצבא ? שב ותסתום אנחנו לא סופרים יצורים כמוך.
רשע לך כבר לעזאזל. האויב הגדול ביותר של מדינת ישראל.