מספר סקרים ואלמנטים שונים בארצות הברית מצביעים כי לראשונה מזה חודשים, הנשיא לשעבר דונלד טראמפ חוזר להוביל בסקרי הבחירות לנשיאות.
לאורך החודשים והשבועות האחרונים, מאז הוצנחה קמלה האריס להחליף את הנשיא היוצא ביידן כמועמדת הדמוקרטית לנשיאות, התקשה קמפיין טראמפ והנשיא טראמפ עצמו להתבלט ולצבור תאוצה.
למרות ניצחונו המוחץ בעימות מול ביידן, ולמרות ניסיון ההתנקשות בחיו והתמונות האייקוניות שיצאו מאותו מקרה, מהלך החילוף של הדמוקרטים הוציא המון אוויר ממפרשיו של הנשיא לשעבר. אך כעת על פי סקרים חדשים נראה שטראמפ מצא חזרה את הקצב שלו, וחוזר להוביל בסקרים.
ראשית, אלמנט חשוב בבחירות בארצות הברית הוא אתרי ההימורים. הימורים רבים נעשים לפני הבחירות על המנצח הסופי, אחרי חודשים של דשדוש טראמפ חזר לראשונה השבוע למוביל בהימורים, האתר "פולימרקט" שמרכז את נתוני כלל ההימורים לנשיאות בארה"ב מצביע על טראמפ בתור הפייבוריט, עם 53.6% מסך כל ההצבעות וההימורים בעוד סגנית הנשיא קמלה האריס זוכה ל-45.5% בלבד.
סקר נוסף שפורסם היום ומצביע על מגמת התחזקות בנקודה הקריטית ביותר בבחירות לטראמפ הוא סקר מכון אמרסון, שהציג התחזקות של טראמפ במדינות המפתח בבחירות. על פי הסקר טראמפ מוביל ב-4 מתוך 7 המדינות, בעוד האריס מובילה באחת בלבד: באריזונה חוזה הסקר כי טראמפ יזכה ל-49% מהקולות מול ה-487 של האריס, בג'ורג'יה טראמפ עם 49% והאריס על 48%, במישיגן טראמפ והאריס בשיוויון של 49%, בנואדה האריס זוכה ל-48% וטראמפ ל-47%, בצפון קרוליינה טראמפ זוכה ל-49% האריס 48%, בפנסילבניה זוכה טראמפ גם כן ב-49% מהקולות בעוד האריס ל-48%, גם במדינת המפתח האחרונה ויסקונסין זוכים השניים לשיווין 49%.

מה דעתך בנושא?
9 תגובות
0 דיונים
באבה ויקה
בת הזאב תכה את הדוב הרבה כוכבים יכבו
10:33 16.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ניר אייל
מקווה שהסנילי והסמרטוטה יעופו כבר לכל הרוחות.
05:35 15.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
מאז שטראמפ הלך לאוהל של הרבי הוא רק מוביל אני בטוח שהוא ינצח בזכות זה
22:05 13.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רובי הצפוני
משמח אבל הפער עדיין קטן וסטית התקן קטנה
11:13 13.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ראש השנה!!!
מעדיפים את טראמפ!!! זה לא זמן לדמוקרטים!!! צריך מנהיג חזק!!!
02:44 11.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אדי
תודה לאל ????????????????????
00:35 11.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ציוני
בתפילות יום הכיפורים נתפלל למען טראמפ. אוהב ישראל ויהודים.
19:59 10.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
גם בהצבעה הכללית וגם במתנדנות. אני מניח שהקמפיין שלה יכנס לבליץ עכשיו עם אובמה ויחזירו את הפער ב״חגורת הפלדה״. יש להם גם הרבה יותר כסף ופעילות בשטח. אבל אין ספק...
גם בהצבעה הכללית וגם במתנדנות. אני מניח שהקמפיין שלה יכנס לבליץ עכשיו עם אובמה ויחזירו את הפער ב״חגורת הפלדה״. יש להם גם הרבה יותר כסף ופעילות בשטח. אבל אין ספק שזה יהיה הקרב הצמוד ביותר אי פעם.
המשך 18:59 10.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
חשוב להזכיר הסקר נעשה ע"י פילבר של טראמפ
16:25 10.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר