חדשות

ליברמן: "חד וחלק לתקוף לא פרופורציונלי באיראן"

ממשיכים הדיונים על איכות התגובה באיראן למתקפת הטילים על ישראל, ח"כ אביגדור ליברמן טוען כי צריך "לתקוף את איראן בצורה לא פרופורציונלית אחרת ננציח את הפינג פונג עם איראן"

ליברמן
ליברמן | צילום: (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

ליברמן בעד תקיפה לא פרופורציונלית באיראן. יו"ר ישראל ביתנו אמר למורן אזולאי: "אני מסתכל על השיח בנושא התגובה הישראלית, גם בקהילה הבינלאומית וגם בתקשורת הישראלית והמוטיב הכללי הוא שצריך להגיב באחריות ופרופורציה", אמר ליברמן.

"ואני רוצה להגיד חד וחלק: הכי בלתי אחראי זו תגובה פרופורציונלית. תגובה אחראית במקרה הזה תהיה המעשה הבלתי אחראי".

לדבריו, "ישראל חייבת בתגובה מקסימלית ולא פרופורציונלית כי אחרת אנחנו מנציחים את הפינג פונג עם איראן".

אתמול, דיווח רועי שרון כי הערכה היא שאיראן בזבזה כשליש מטיליה "האיכותיים" במתקפות על ישראל. המשטר האיראני החזיק בכ-600 טילים בליסטיים "איכותיים" לפני המתקפה ושיגר מתוכם 180 טילים.

תגובות

38
27
תכניתנו, הכל דיבורים
10.10.24

לברמן, לא לברבר מהיציע, תכנס למגרש!

26
יוסף חיים
10.10.24

ליברמן דיבורי סרק. גונב קולות של הימין. בפועל שונא תורת ישראל. שמולאני מחופס מתחזה לימני. מומחה ברבורים תוך 48 שעות מחסל את חמס. המבטיח השמולאני.

1
ליברמן.
10.10.24

למרבה הצער, ההחלטה הייתה של ראש הממשלה דאז, בנימין נתניהו.

25
שלומית גלפרין
10.10.24

זאת הפעם הראשונה שאני מסכימה עם ליברמן.