מבזקים
סרוגים

ממשיך בקריקטורות: כ"ץ במתקפה נוספת נגד ארדואן

שר החוץ ישראל כ"ץ תקף את נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן: "כל העולם החופשי מגנה את פושעי החמאס - ורק ארדואן הדיקטטור מהלל ומשבח אותם"

אוריאל בארי | חדשות סרוגים
ז' תשרי התשפ"ה
ממשיך בקריקטורות: כ"ץ במתקפה נוספת נגד ארדואן
ממשיך בקריקטורות: כ"ץ במתקפה נוספת נגד ארדואן צילום: (צילום: יונתן זינדל\פלאש 90)

שר החוץ ישראל כ"ץ תקף היום (רביעי) פעם נוספת את נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן, זאת בעקבות דברי התמיכה שלו בחמאס בנאומו לציון יום השנה לטבח ה-7 באוקטובר.

"במלאת שנה לטבח ה-7 באוקטובר, כל העולם החופשי מגנה את פושעי החמאס – ורק ארדואן הדיקטטור מהלל ומשבח אותם: "'הם לוחמי חופש שנלחמים למען טורקיה' – החופש לאנוס, החופש לרצוח, החופש לחלל גופות ולשרוף תינוקות" כתב כ"ץ ברשת X (לשעבר טוויטר). "ארדואן מוכר את טורקיה עבור שותפיו מהאחים המוסלמים, ומוחק את מורשת אטאטורק".

בפוסט כ"ץ שיתף גם תמונה שככל הנראה נוצרה בבינה מלאכותית, אשר הציגה את ארדואן עומד מול הפסל המפורסם באנקרה המציג את אטאטורק רכוב על סוס – אך עם ראשו של מנהיג חמאס יחיא סינוואר במקום דמותו של המנהיג הטורקי. מאחורי הפסל הונף דגל טורקיה, אך עם כיתוב "חמאס" במקום הכוכב שמופיע בדגל האמיתי.

חמאס טורקיה יחיא סינוואר רג'פ טאיפ ארדואן