שר החוץ ישראל כ"ץ תקף היום (רביעי) פעם נוספת את נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן, זאת בעקבות דברי התמיכה שלו בחמאס בנאומו לציון יום השנה לטבח ה-7 באוקטובר.
"במלאת שנה לטבח ה-7 באוקטובר, כל העולם החופשי מגנה את פושעי החמאס – ורק ארדואן הדיקטטור מהלל ומשבח אותם: "'הם לוחמי חופש שנלחמים למען טורקיה' – החופש לאנוס, החופש לרצוח, החופש לחלל גופות ולשרוף תינוקות" כתב כ"ץ ברשת X (לשעבר טוויטר). "ארדואן מוכר את טורקיה עבור שותפיו מהאחים המוסלמים, ומוחק את מורשת אטאטורק".
On the anniversary of the October 7 massacre, the free world condemns the Hamas criminals, while dictator Erdoğan praises them: "They are freedom fighters fighting for Turkey" — freedom to rape, freedom to kill, freedom to desecrate bodies and burn babies.@RTErdogan sells… pic.twitter.com/ZveDLIwkKK
— ישראל כ”ץ Israel Katz (@Israel_katz) October 9, 2024
בפוסט כ"ץ שיתף גם תמונה שככל הנראה נוצרה בבינה מלאכותית, אשר הציגה את ארדואן עומד מול הפסל המפורסם באנקרה המציג את אטאטורק רכוב על סוס – אך עם ראשו של מנהיג חמאס יחיא סינוואר במקום דמותו של המנהיג הטורקי. מאחורי הפסל הונף דגל טורקיה, אך עם כיתוב "חמאס" במקום הכוכב שמופיע בדגל האמיתי.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
פרשן
שר חוץ עושה רוח ולא מבין את רוח הדברים.לא צריך לפגוע באתאטורק בכדי לפגוע בארדורן.זה כמו שמישהוא ישיב בתמונה מעוותת של בן גוריון, כדי לפגוע בנו.
18:00 09.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני מתבייש מארדואן
בושה וחרפה
17:58 09.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר