צפו: אוגדה 98 פושטת על מעוזי הטרור של חיזבאללה - סרוגים
newsletter preview

תהיו הראשונים להתעדכן!

נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.

צפו: אוגדה 98 פושטת על מעוזי הטרור של חיזבאללה

מחסלים מאות מחבלים, משמידים תשתיות תת-קרקעיות ומאות אמצעי לחימה: כך נראית הפעילות הקרקעית של כוחות אוגדה 98 בדרום לבנון

חדשות סרוגים
צפו: אוגדה 98 פושטת על מעוזי הטרור של חיזבאללה
  (צילום: דובר צה"ל)

כוחות אוגדה 98, בהם צוותי הקרב של חטיבת הצנחנים, חטיבת הקומנדו, חטיבה 7 ולוחמי יהל"ם נלחמים בדרום לבנון בכפרים סמוכים לגבול, הנחשבים למעוזי הטרור של חיזבאללה.

אוגדה 98 בלבנון (צילום: דוצ)

עד כה חיסלו הלוחמים מאות מחבלים, השמידו מספר תוואים תת-קרקעיים, עשרות תשתיות טרור ומתחמי לחימה בהם אותרו והושמדו מאות אמצעי לחימה הפרוסים לאורך הגבול.

מפקד גדוד 890 (צילום: דוצ)

צוותי הקרב של עוצבת הקומנדו וצנחנים חיסלו עשרות מחבלים בקרבות והיתקלויות פנים מול פנים, ובשיתוף פעולה עם יחידת יהל"ם השמידו תשתיות תת-קרקעיות אשר שימשו את המחבלים לשהייה והסתתרות.

(צילום: דובר צה"ל)

בשיתוף הדוק עם כוחות החי"ר, פעלו כוחות הטנקים וההנדסה של חטיבה 7 בשלושה מרחבים מרכזיים בדרום לבנון, איתרו אמצעי לחימה וחיסלו מחבלים בירי פגזי טנקים.

(צילום: דובר צה"ל)

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו