משרד הבריאות מזהיר את הציבור מצריכה של מוצרי נבלות וטריפות בגלל הימצאות חיידק סלמונלה וממצאים בריאותיים אחרים.

בהודעה שיצאה נאמר כי בביקורת שנערכה במפעל א.ד.ש אזיס יצור מזון בע"מ, לאחר דיגום שיגרתי של שירות המזון במשרד הבריאות נמצא חיידק סלמונלה וממצאים מיקרוביאלים נוספים במספר מוצרים, וכמשנה זהירות החברה מבקשת שלא לצרוך את כלל המוצרים הבאים:

קרפלך עם בשר עגל: 7290017212081, קרפלך עם בשר לבן: 7290017212074, קרפלך ביתי: 7290017212005, וקרפלך סיבירי: 7290017212012.

קרפלך עם בשר (משרד הבריאות)

במשרד הבריאות מזכירים: "לאנשים בריאים, חיידק הסלמונלה עלול לגרום למחלה המתבטאת בחום, שלשול (לעיתים דמי), בחילה, הקאות וכאבי בטן. במקרים נדירים, יכולים להיגרם סיבוכים. באוכלוסיות רגישות כגון: ילדים צעירים, בעלי מערכת חיסון מוחלשת וקשישים, החיידק עלול לגרום למחלה קשה ולעיתים אף מוות. נדגיש שעל גבי הפריט מופיע הכיתוב כי יש לצרוך את המוצר לאחר בישול יסודי".