איש התיאטרון חגי לובר, אביו של יוהונתן לובר ז"ל שנפל בקרב ברצועת עזה מבקש עזרה מעומק ליבו לקראת החגים, ולמצוא שידוך לביתו.

וכך כתב בחשבון הפייסבוק שלו: "למלא את החלל. לקראת ראש השנה אני מוצף ביוזמות של אנשים טובים, לשמח משפחות שכולות לפני החג.

ת'אמת? שוקולד, עוגות, ודבש פחות מדברים אלי. רוצים באמת לדעת מה ינחם משפחה שכולה? חתונה של הבן\הבת.

כן. פשוט הציעו לנו שידוך. עזרו לנו להצמיח משפחה חדשה, אחרי ההרס והגעגוע. עשו זאת לנו. עשו זאת לשאר המשפחות השכולות. עשו זאת לכולם".

לובר עבר לבקשה האישית: "באופן אישי, אתם יכולים לנחם אותי ולגרום לי לאושר אין קץ:

יש לי בת מדהימה, שהשבת תהיה בת 27, בעלת תואר ראשון בתיאטרון וחינוך, שיחקה בכמה וכמה הצגות, היום לומדת לתואר שני במכללת תל-חי דרמה-תרפיה, ועובדת בשיקום עם אוטיסטים ועם מתמודדי נפש. בחורה דתיה, מצחיקה, רגישה, מכילה, אהובה ואוהבת.

ומה שנשאר לכם לעשות, ממש עכשיו, ברגע בו אתם קוראים את הפוסט, זה לעצור רגע ולחשוב אם אתם מכירים בחור עם רקע ותכונות דומות.

עזרו לנו להמיר בכי, בצחוק. עזרו לנו להמיר ישיבת שבעה, בריקוד. עזרו לנו להמיר קבר אבנים, בבית נאמן.

הציעו לנו שידוך. בווטסאפ הזה:052-337-6417⁩ רצוי לשתף, בעיקר לשדכנים. אבל זה לא מוריד את האחריות האישית…תודה חגי לובר

(אחד נופל, אחת, תבדל לחיים, קמה. בעז"ה בקרוב. בזכותכם)" כך סיכם את בקשתו