מבזקים
סרוגים

פיקוד העורף מורה: כוננות ספיגה בכל קו העימות

פיקוד העורף משנה את הנחיותיו ומורה ליישובים רבים מאצבע הגליל ועד לגליל המערבי לצמצם התקהלויות ולשהות סמוך למרחבים מוגנים

פיקוד העורף מורה: כוננות ספיגה בכל קו העימות

על רקע המתיחות ההולכת וגוברת בצפון, פיקוד העורף משנה את הנחיותיו בשעה האחרונה (רביעי) ומורה ליישובים רבים מאצבע הגליל ועד לגליל המערבי להיכנס למרחבים מוגנים עד להודעה חדשה

:בגזרת הגליל המערבי מדובר ביישובים: שלומי,בצת, לימן, אדמית, ערב אל ערמשה, חניתה, יערה, מנות, עבדון, נווה זיו והילה.

בישובי גב ההר מדובר במתת, אבירים, סאסא, צבעון.

בישובי אצבע הגליל היישובים בית הלל שאר ישוב, קריית שמונה, הגושרים, כפר יובל, דפנה, מנרה, מרגלית, משגב עם, יפתח מונחים גם הם להיכנס למרחבים מוגנים.

מפיקוד העורף נמסר כי על כל היישובים לצמצם תנועות במרחב הישוב, להימנע מהתקהלויות, לשלוט בשערי הישוב ולשהות בסמוך למרחבים מוגנים.

כמו כן נמסר כי "ההוראות הם החל מטווח הזמן המיידי עד להודעה חדשה". שאר היישובים מונחים להישאר קשובים להוראות פיקוד העורף.

4 שניות ובום: זה מה שהוצג על צג הביפר של חיזבאללה
4 שניות ובום: זה מה שהוצג על צג הביפר של חיזבאללהצילום: 4 שניות ובום: זה מה שהוצג על צג הביפר של חיזבאללה

במקביל נשמעו בדקות האחרונות אזעקות ביחיעם, געתון, עין יעקב, יערה, עבדון, מנות, נווה זית, חוות אירוח גורן, ובכליל.

אצבע הגליל הגליל המערבי פיקוד העורף