לאחר מתקפת הביפרים על פעילי חיזבאללה ברחבי לבנון וסוריה, ארגון הטרור הוציא הודעה רשמית כי ימשיך בפעולות "השגרתיות" לצפון.
וכך מסר: "נמשיך לבצע את פעולתינו היום באופן רגיל כמו בכל יום. התגובה למתקפה שביצעה ישראל תגיע בהמשך ובאופן נפרד ועל ישראל לחכות לה".
עוד באותו נושא
בניגוד לדיווחים: כך בוצעה מתקפת הביפרים בלבנוןחדשות סרוגים

ב-AP מדווחים הבוקר כי ישראל עדכנה את ארה"C על מבצע פיצות מכשירי הקשר רק לאחר סיומי והודיעה כי כמות קטנה של חומר נפץ הוטמנה במכשירי הקשר.
מהפעולה נפצעו בין 3000 ל-4000 פעילי חיזבאללה, מאות מתוכם פצועים אנוש, נכון לרגע זה דווח על 12 הרוגים מהמתקפה.
שגריר איראן בלבנון איבד את עינו האחת ובשנייה נפצע קשה, על פי הדיווח השגריר החזיק בביפר של חיזבאללה.
תגובות
אני לא נבין מה קורה פה..נה זה נמשיך בפעולה יומיומיות ונגיב בהמשך מה זה סוני פלייסטישן מה קורה פה הממשלה לא יכולה להמשיך לעשות מה שבא להם יש פה עם שאוכל טילים על בסיס יומי והפלגמטים האלה מקיימים דיונים בקבינט כל 10 שניות מה זה משחק טאקי יאלה או שתתעוררו ותנחיתו מכה אנושה או שעם ישראל ינחית על הממשלה מכה אנושה תבחרו