אסון המסוק ברפיח. מצבם של הפצועים ממשיך להשתפר. הטייסת שהגיעה לבית החולים במצב אנוש, אחרי חילוץ ממושך וניסור תא הטייס, מוגדרת כעת כפצועה בינוני.

ד״ר אורי גלנטה, רופא בכיר ביחידה לטיפול נמרץ פנימי בסורוקה: ״טייסת המסוק שמטופלת אצלנו ביחידה, פונתה לביה״ח במצב קשה ומורכב מאוד ונזקקה לניתוחים רבים על ידי צוותים מתחומים שונים.מצבה הולך ומשתפר ומוגדר כעת בינוני, היא בהכרה, נושמת בכוחות עצמה וממשיכה טיפול ומעקב על ידי צוותים מרובים. בכל יום אנו רואים קפיצת מדרגה משמעותית בתפקוד וביכולות שלה״.

גם מצבם של שאר הפצועים – לוחמי 669 שהיו על סיפון המסוק, משתפר: בית החולים סורוקה עדכן כי בבית החולים מאושפזים כעת 5 פצועים מהאירוע, 1 ביחידה לטיפול נמרץ פנימי, שניים במחלקה לכירורגית לב חזה ושניים במחלקה האורתופדית. ארבעה מתוכם במצב בינוני ואחד במצב קל. חלקם נזקקים עדיין להמשך התערבויות כירורגיות.

הטייס השתחרר מביה״ח ועבר לשיקום".

בהתרסקות נהרגו 2 לוחמי יחידת החילוץ בהיטס של חיל האוויר (669). רס"מ דניאל אלוש ז"ל ורס"מ תום איש-שלום ז"ל.