חדשות

גלנט: הדרך היחידה להחזיר את תושבי הצפון – מלחמה

שר הביטחון גלנט נפגש עם שליחו של נשיא ארה״ב עמוס הוכשטיין: ״הדרך היחידה שנותרה להחזרת תושבי הצפון לביתם - באמצעות פעולה צבאית״

גלנט: הדרך היחידה להחזיר את תושבי הצפון – מלחמה
צילום: צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

שר הביטחון יואב גלנט, אירח בלשכתו את עמוס הוכשטיין, היועץ המיוחד של נשיא ארה״ב. בפגישה השתתפו שגריר ארה״ב בישראל ג׳ק לו, רמ״ט שר הביטחון שחר כץ, מזכירו הצבאי של שר הביטחון תת-אלוף גיא מרקיזנו וראש חטיבת האסטרטגיה בצה״ל תת-אלוף בני גל.

בשיחתם, דנו המשתתפים במאמצים המתבצעים לשינוי המצב הביטחוני בגבול הצפון ולהשבתם של תושבי הצפון לביתם בביטחון. שר הביטחון ונציג צה״ל הציגו להוכשטיין את פעולות צה״ל נגד כוחות חיזבאללה בצפון.

שר הביטחון גלנט הדגיש בפני השליח הוכשטיין כי האפשרות להסדרה חולפת, חיזבאללה ממשיך לקשור עצמו לחמאס ומסרב לסיים את העימות, ולכן – הדרך היחידה שנותרה כדי להחזיר את תושבי הצפון לביתם, תהיה באמצעות פעולה צבאית.

בפגישה, השר גלנט הדגיש את חשיבות הגיבוי האמריקני לזכותה של ישראל להגן על עצמה ולהשיב את תושבי הצפון לביתם לאחר שינוי המצב הביטחוני במרחב הגבול.

שר הביטחון הודה לשליח האמריקני הוכשטיין על מאמציו להביא להסדרה בגבול הצפון, והביע את הערכתו על פעולותיו להשבת תושבי הצפון לביתם בביטחון.

תגובות

4
4
נעמי
17.09.24

בס"ד היית רוצה! הדרך היחידה להחזיר את תושבי הצפון זה צניעות צניעות צניעות, תראה איך סוכה הצילה תושב בארי מתי תקלטו בתוך הראש שלכם שרק אלוקים יציל אותנו, הייתם רוצים לשלוח עוד ילדים להיות בשר תותחים כדי שתוכלו להמשיך לחטוא ולא לשמור שבת וכדומה, אז שמירת שבת זה עניין שלכם מול בורא עולם, זימה זה פגיעה ישירה השכינה, תתלבשו בצניעות ותראו ניסים

3
נוי אלון
16.09.24

עד עכשיו לא רצית מלחמה, האדמה רועדת לו מתחת לרגליים

2
רון
16.09.24

גסות רוח

1
י
19.09.24

טוב שנזכר באמת????