מבזקים
סרוגים

ריקול לממרח האהוב: "תוסס ועם טעם לא אופייני"

בעקבות מספר תלונות צרכנים על מוצר בעל מאפייני תסיסה, חברת מדשא החליטה על איסוף יזום של המוצר 'איולי פלפלים'. החברה קוראת לציבור: "לא לצרוך את המוצר"

י"ג אלול התשפ"ד
ריקול לממרח האהוב: "תוסס ועם טעם לא אופייני"
ריקול לממרח האהוב: "תוסס ועם טעם לא אופייני"

חברת 'מדשא – תעשיות מזון' קוראת להחזרת המוצר "איולי פלפלים" של מותג "עללחם". בעקבות מספר תלונות צרכנים על מוצר בעל מאפייני תסיסה (טעם לא אופייני ו/או אריזה נפוחה), החליטה החברה מתוך נקיטת משנה זהירות על איסוף יזום של המוצר.

שם מוצר: איולי פלפלים – עללחם. ברקוד: 7290015858441. עדיף להשתמש לפני: 27.02.25 , 28.02.25 03.03.25 , 15.03.25 , 17.03.25 20.04.25. תכולה: 295 גרם. שם יצרן: מדשא תעשיות מזון.

מהחברה נמסר כי "צרכנים שהמוצר ברשותם מתבקשים שלא לצרוך ממנו ומוזמנים ליצור קשר עם מוקד שירות הלקוחות בטלפון: 04-8889812 לקבלת זיכוי. החברה פועלת לאיסוף המוצרים מהמדפים בתיאום מול שירות המזון במשרד הבריאות. החברה מתנצלת על אי הנעימות.\".

ממרח ממרח פלפלים ריקול

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה