חדשות

נתניהו מתפוצץ על מוריה אסרף: "דיווח חריג"

כתבת חדשות 13 מוריה אסרף, הוצאה מרשימת התפוצה של הליכוד ותקפה את הדובר על כך, בתגובה נמסר מלשכת נתניהו: "הדיווח החריג של כתבת 13 הוא חלק מתופעה פסולה"

((צילום: יונתן זינדל, פלאש 90))

לאחר שהכתבת המדינית של חדשות 13 מוריה אסרף, חשפה היום (שני) כי דוברו החדש של ראש הממשלה בנימין נתניהו, עומר דוסטרי, הסיר אותה מכל רשימות התפוצה של הכתבים, בלשכת נתניהו ממהרים לתקוף חזרה.

נזכיר כי לטענתה הוא עשה זאת לאחר שהיא פרסמה מהלך של נתניהו, תחת ההחלטה כי הוא עשה זאת, ולא כפי שדוברו רצה תחת "גורם המעורה בפרטים".

"לדוברו החדש של רה"מ, עומר דוסטרי, יש פרקטיקה משונה – להוציא תגובות מטעם לשכת רה"מ בשם "גורם המעורה בפרטים" ולאסור על הכתבים לומר שהתגובה יצאה מלשכת נתניהו. זה יכול להיות על שלל נושאים – החל מהחלטה על הפוגות אש הומניטריות ועד תדרוכים נגד הממשל האמריקני", תקפה אסרף.

כעת הגיב נתניהו במענה לשאלת ווינט, "לשכת ראש הממשלה זכאית לחסות תחת כללי האתיקה העיתונאית הבסיסית, ובכלל זה חיסיון מקורות. הדיווח החריג של כתבת 13 הוא חלק מתופעה פסולה של קומץ כתבים הבוחרים להפר מוסכמות-יסוד אלה.

באופן תמוה, הכתבת בחרה לעשות זאת רק כשמדובר בהודעות המיוחסות לכאורה ללשכת ראש הממשלה. היא מעולם לא בחרה בדרך-פעולה זו לחשיפת "גורמים" שאינם מלשכת ראש הממשלה.

מי שבוחר לפעול מחוץ לכללים המקובלים – ואף ממציא לעצמו כללים חדשים – יכול לבוא בטענות לעצמו בלבד, ולא יזכה לשיתוף-פעולה מצד דוברות ראש הממשלה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

28
נבוא חשבון
16.09.24

נתניהו הרס את הביטחון, הורס את הכלכלה, הורס את החברה, את המעמד הבי"ל, את דרוג האשראי, את הפוליטיקה שזוהמה בסיאוב ובריקבון של מש' נתניהו. כך או כך, בנימין צריך ללכת לאלתר. נתעסק איתו שנגמור לשקם את עיי החורבות שהותיר אחריו

הצטרפו אלינו