מזל טוב: עשרה דברים שלא ידעתם על ניב סולטן - סרוגים

מזל טוב: עשרה דברים שלא ידעתם על ניב סולטן

השחקנית והדוגמנית הישראלית, ניב סולטן, חוגגת היום את יום הולדתה ה-32 וזו טובה הזדמנות להכיר אותה מקרוב יותר, ולהפתיע אתכם עם עשרה דברים ש(אולי) לא ידעתם עליה

חדשות סרוגים
מזל טוב: עשרה דברים שלא ידעתם על ניב סולטן
  (צילום: יח"צ)

השחקנית והדוגמנית הישראלית, ניב סולטן, חוגגת היום את יום הולדתה ה-32 וזו טובה הזדמנות להכיר אותה מקרוב יותר, ולהפתיע אתכם עם עשרה דברים ש(אולי) לא ידעתם עליה.

1. סולטן נולדה, גדלה והתחנכה בירושלים בשכונת קריית מנחם. גדלה כמסורתית כשאביה שומר שבת ואמה חילונית.

2. למדה בבית הספר היסודי תל"י (תגבור לימודי יהדות) בשכונת בית וגן, ובהמשך בבית הספר התיכון על שם מיי בויאר בירושלים, בו למדה במגמת תיאטרון.

3. את שירותה הצבאי עשתה סולטן כמד"סית בחיל הנדסה קרבית.

4. ב-2015 החלה ללמוד בסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין. אך עוד קודם לכן, ב-2013 סולטן השתתפה בעונה השנייה של סדרת הנוער "יומני החופש הגדול" בערוץ דיסני בתפקיד צליל.

5. סולטן היא זוכת פרס האקדמיה לטלוויזיה לשנת 2020 בקטגוריית "השחקנית הראשית הטובה ביותר בסדרת דרמה" על כיכובה בסדרת הריגול "טהרן" מבית כאן 11.

6. בשנת 2022 החלה לשחק את אחת הדמויות המרכזיות בסדרת המערבון האמריקאית "That Dirty Black Bag" בשירות הסטרימינג AMC+, לצדם של השחקנים דומיניק קופר וטרוויס פימל.

7. סולטן נשואה לשחקן מאור שוויצר.

8. לצורך תפקידה בסדרה טהראן, בה היא משחקת בתפקיד תמר רביניאן – האקרית המושאלת מיחידה 8200 כסוכנת למבצע חשאי של המוסד – למדה סולטן פרסית במשך ארבעה חודשים.

9. לסולטן יש שלושה אחים, אחד מהם הוא השחקן בן סולטן.

10. סולטן ובעלה מאור שוויצר ישמשו פרזנטורים של קבוצת תדהר ויככבו לראשונה יחד בקמפיינים השונים של חברת הנדל"ן.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
8 תגובות - 6 דיונים מיין לפי
1
תצליחו והגיע הזמן...
זוהר דוד | 16-09-2024 10:50
תצליחו והגיע הזמן להגדיל את המשפחה
2
מזל טוב לניב...
סימה | 16-09-2024 13:17
מזל טוב לניב סולטן
3
פעם ראשונה ששמעתי עליה
א' | 16-09-2024 16:20
פעם ראשונה ששמעתי עליה
ועלי שמעת? ...
ב' | 16-09-2024 16:34
ועלי שמעת?
4
האף שלה ושל...
אני | 16-09-2024 18:04
האף שלה ושל מאור השוויצר בשמיים על מה ולמה?
למה השליליות הזאת...
א"פ | 19-09-2024 2:35
למה השליליות הזאת מה זה נותן?
5
את מי מעניינת...
מרסל אלון | 16-09-2024 19:04
את מי מעניינת ניב סולטן ?
6
אחלה ניב סולטן...
דנידין | 17-09-2024 2:35
אחלה ניב סולטן שחקנית מצוינת