ישראל במלחמה. בלבנון מדווחים על חיסול נוסף בדרום המדינה. כלי טיס תקף מהאוויר רכב ואופנוע בכפר ג'וז שבאזור נבטיה – האזור שפעם היה אזור הביטחון.

בלבנון מדווחים על מספר פצועים בתקיפה. זהותם עדיין לא פורסמה.

הבוקר תקפו מטוסי קרב מבנה צבאי של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב מרון א-ראס שבדרום לבנון. בנוסף, הותקף במרחב מג׳דל זון משגר של ארגון הטרור חיזבאללה שהיווה איום על אזרחי מדינת ישראל.

צפו בתיעוד:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דובר צה"ל)

הדיווח על התקיפה הנוכחית מגיעה לאחר שבשעה האחרונה הופעלו מספר התראות במרחב הגליל המערבי. מדובר צה"ל נמסר כי זוהו כ-15 שיגורים שחצו משטח לבנון, כשחלקם יורטו. בנוסף זוהו נפילות במרחבים סמוכים ל-מצובה ומצפה הילה, וכן שיגור שנפל במרחב רמיש בשטח לבנון. לא דווח על נפגעים בגוף מהנפילות.

בעקבות הירי מלבנון, כוחות כיבוי פועלים כעת במספר מרחבים לכיבוי שריפות שפרצו בעקבות הנפילות הסמוכות למצובה ולמצפה הילה.