"צה"ל יודע איפה כל החטופים נמצאים" - סרוגים

"צה"ל יודע איפה כל החטופים נמצאים"

אלי שתוי שבנו עידן חטוף בעזה ומוחזק בשבי חמאס, טען היום כי "צה"ל יודע איפה כל החטופים נמצאים - חייבים עסקה"

חדשות סרוגים
"צה"ל יודע איפה כל החטופים נמצאים"
  מיצג חטופים בגולדרס גרין (צילום: שקמה מגדלי)

אלי שתוי שבנו עידן חטוף בעזה ומוחזק בשבי חמאס, טען היום (רביעי) כי "צה"ל יודע איפה כל החטופים נמצאים – חייבים עסקה", כך פורסם באתר i24NEWS.

נזכיר כי לאחר ששתיוי הציג לפני כחודש את מספר הטלפון שלו על שלט בדיון בכנסת – בפנייה למנהיג חמאס יחיא סינוואר לדון איתו על פרטי העסקה –  הוא סיפר כי אזרחים בעזה, כמו כן אנשי חמאס – התקשרו אליו ושוחחו איתו.

"כל אחד מציג את הטענות שלו לגבי העסקה – ואנחנו לא יודעים מהן. אני צעקתי בעבר שכל אחד מהצדדים יגיד בגלוי, בתקשורת, את הדרישות שלו – ושלא יהיה את הטלפון השבור הזה", הסביר שתיוי את המניעים להנפת השלט.

עוד באותו נושא

תיעוד: השלטים שהחטופים שנורו השאירו בשטח

"עזתים וחמאסיניקים התקשרו אליי  וצעקו לי: בואו נחזור לחיים. אני אומר, נעזור קצת לשקם, בלי להיכנס ליום שאחרי, ושיהיה להם טוב קצת בחיים – ואז יהיה להם מה להפסיד".

על האפשרות לעסקה אמר אז: "זו הזדמנות לשחרר את החטופים. צעקתי כל הזמן שצריך להתחיל את העסקה, ולשחרר אפילו חטוף אחד – העיקר שתהיה התחלה לעסקה. יחד עם זאת, ראש הממשלה צודק שהוא אומר שצריך להישאר בעזה עד שיחזרו כל החטופים, כי אחרת חמאס יכולים להפסיק לשחרר אחרי עשרים חטופים.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: הפסקת אש שברירית בסוריה

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
8 תגובות - 6 דיונים מיין לפי
1
לא דנים אדם...
אחות | 11-09-2024 22:34
לא דנים אדם בשעת צערו. אבל דבריו הם אוסף שטויות מגובבות.
אם את אומרת...
אנרכיסט | 12-09-2024 17:38
אם את אומרת שלא דנים אדם בשעת צערו אז למה את דנה אותו ואומרת שדבריו הם אוסף של שטויות? את לא דנה אבל דנה, מי שלא דן אותו אז שיסתום את הפה ולא יגיב, ואם כבר החלטת לדון אז לפחות תעשי את זה בסטייל, משהו שכנראה חסר לאחות כמוך.
צודק לגמרי ...
ממש לא | 12-09-2024 12:27
צודק לגמרי
2
כואב את כאבם...
יעקב | 12-09-2024 5:27
כואב את כאבם של המשפחות ,צריך לשים על השולחן את כל המכלול של הבעיות שנוצרו על מנת לקבל החלטה גורלית וקשה. עיסקה תחזיר תוך שנתיים את עזה לאותה נקודה ,רק שיצרפו למלחמה אלפי כטבמ"ים ,שדרות,אופקים,אשקלון כולם יהיו שוב בני ערובה .חיילים שנהרגו שילמו מחיר על מה ? תשפטו ,הכותב לא מביע עמדה ,רק עובדות
3
בושה שזאת הכותרת...
. | 12-09-2024 9:54
בושה שזאת הכותרת שלכם עושים הכל כדי שיפתחו כתבה
4
אני אשאל רק...
תולי | 12-09-2024 17:12
אני אשאל רק לגבי ההצעה שלך,אמרת " בואו נעזור להם קצת לשקם ושיהיו להם חיים טובים שאל לא יש להם רק להפסיד" אמיתי מה שאתה אומר ? כאילו מה הפריע להם כל השנים לעשות לעצמם טוב,כל דולר שניכנס לעזה הלך לאמל"ח ולכיס של החמסניקים, מאיפה לך המחשבה שזה לא ימשיך ביתר שאת ? אנשים לא הפנימו את הכוונה היחידה שלהם שזה להשמיד אותנו ושלא נהיה פה יותר,אני בטוח שהכוונות שלך טובות ואני כמו כל עם ישראל מעוניין לראות את כל החטופים עכשיו,אין פרטנר לעיסקה וחייבים לחץ חזק ובלתי פוסק שיאמרו מסכים אני,מאחל לך שהבן ישתחרר מהר ותיזכו לראות אותו במהרה,אמן.
5
אלה המסקנות לאחר...
שלומי | 12-09-2024 17:29
אלה המסקנות לאחר ה7/10 ? לעשות להם טוב ? צריך לשחוט את כולם ולהשתיל להם לבבות של חזירים וחמורים שכל המוסלמים בעולם יראו ואז יהיה לנו שקט כמה שנים
6
נו יופי, אז...
אנרכיסט | 12-09-2024 17:36
נו יופי, אז אם אתם יודעים איפה נמצאים כל החטופים למה אתם לא משתלטים על המקום בכוח ומשחררים את כולם? למה היה צריך עסקאות מההתחלה? למה היינו צריכים לשחרר מאות מחבלים? הרי תמיד ידעתם איפה הם נמצאים אז למה לא נכנסתם בכל הכוח כדי לחסל את החמאס ולשחרר בבת אחת 239 חטופים? גם אם היו מקפחים את חייהם חלק מהחטופים אז היו נהרגים 20-30 אבל את רובם הייתם מחזירים בחיים מבלי לשחרר מחבלים עם דם על הידיים ובלי פעימות ובלי לגרום למותם של 700 חיילים במשך כל השנה הארורה הזאת שבה מרחתם את המלחמה, או שהצבא רשלן או שהוא לא יודע בשיט איפה החטופים וסתם משקר לכולם במשך שנה שלמה איפה החטופים ובגלל זה שיחרר בקושי כמה בודדים שבכלל הסתירו אותם בבתים ולא במנהרות, ימים יגידו מה האמת של המלחמה הזאת.