מכה קשה לארגון הטרור חיזבאללה, הממשל האמריקני מודיע כי יטיל סנקציות חריפות כנגד זרמי ההכנסה הכספיים והחומריים של הארגון.
הממשל האמריקני הודיע על כוונתו להטיל עיצומים כלכליים וחומריים משמעותיים כנגד רשת הברחות הגז והנפט של חיזבאללה ברחבי המזרח התיכון, רשת שעל פי הבית הלבן מהווה נדבך משמעותי ביותר בהכנסה של הארגון.
על פי הודעת הממשל, משרד החוץ ומשרד האוצר בארה"ב יטילו עיצומים על שלושה בני אדם, חמש חברות ושני כלי שיט, המתפקדים כולם יחד כרשת הברחות נפט וגז של חיזבאללה. על פי הדיווחים רשת זו עסקה לאורך השנים האחרונות בעקיפת חרמות אמריקאיות, ואספקת גז ונפט למשטר אסד בסוריה, ומנוהלת על ידי בכיר בצוות הכלכלי של חיזבאללה.

בהודעתם הצהירו ראשי משרדי הממשל כי: "חיזבאללה ממשיך לשגר טילים אל תוך ישראל ולגרום לאי יציבות במזרח התיכון, הארגון בוחר לתעדף מימון אלימות מעל דאגה לאזרחים עליהם הוא מתיימר להגן, כולל עשרות האלפים שעזבו את דרום לבנון כתוצאה מפעילות הארגון".





תגובות
ביידן,בנט,ליברמן-עשו אתהסכם הכניעה עם חיזבאלל עכשיו אנחנו משלמים את המחיר על הסכם הכניעה עם חיזבאללה שעשו בנט, גנץ,ליברמן ולפיד בהכוונת האחים המוסלמים - בהובלת ביידן-נציגי חיזבאללה וחמאס בממשלתם!בהסכם העניקו לחיזבאללה שטחים בגודל של פי 17 מת"א ומקורות גז בשווי מאות מיליארדים!על ההסכם אמר גנץ שישמש-כיפת ברזל-לישראל,ולפיד אמר ש-ירחיק את העימות מהצפון-
למה רק עכשיו???ולמה לא יותר לחיסול חיזבאללה?? למה רק עכשיו???ולמה לא יותר לחיסול חיזבאללה??
מעניין איזה לפידיוט נתן לחייזבאללה גז=מימון? מי ומה חתם על ההסכם המסוכן והמטומטם בהיסטוריה ומממן את חיזבאללה רק כדי שיגידו שחתם על משהו ולרצות את הדמוקרטים שונאי ישראל?
למה רק עכשיו?????? על חמאס הטיחו מיד!!!!