ברנז'ה

קלמן ליבסקינד הודיע: לא אלך יותר להפגנות לשחרור חטופים

קלמן ליבסקינד הצהיר היום כי אין בכוונתו ללכת יותר להפגנות של משפחות חטופים, מכיוון שנשמעת שם הסתה נגד נבחרי הציבור: "המפגינים מחזקים את סינוואר"

קלמן ליבסקינד, ארכיון
קלמן ליבסקינד, ארכיון | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

המגיש והעיתונאי קלמן ליבסקינד, הצהיר היום כי אין בכוונתו ללכת יותר להפגנות של משפחות חטופים, מכיוון שנשמעת שם הסתה נגד נבחרי הציבור.

הייתי אתמול גם בהפגנה כזו, ואני לא אלך יותר. הייתה שם המון המון שנאה. וטקסטים חלקם לא קשורים בכלל לעניין. המשפחות, בהכללה מאוד מאוד גדולה, בחרו ללכת למקום פוליטי מסויים. אני חושב שהיא גורמת נזק גדול".

זה לא רק עניין שאני לא מסכים עם מה שנאמר שם, זו הסתה. על הבמה. ההפגנות האלה, שלא ברצונן, מסייעות לצד השני כרגע. המפגינים הם אזרחים שמזיקים כרגע בהפגנה שלהם. הם מחזקים את סינוואר".

תגובות

33
26
בני ד
15.09.24

אל תלך,מי צריך אותך בכלל,בן אדם עם לב ערל שחושב שהוא עושה טובה לחטופים. בוא אגיד לך משהו, אם וכאשר הם ישוחררו בע"ה זה לא יהיה בזכותך ובזכות שכמותך.רק תזכור אז באיזה צד היית,של ערלי הלב כמו סמוטריץ ובן גביר.

25
אזרח
08.09.24

קלמן, עכשיו נזכרת כל מי שהמדינה חשובה לו, עם כל הצער והאמפטיה, חייב היה להדיר רגליו מההפגנות הללו.

1
הפוך
08.09.24

הפוך גוטה הפוך

2
חברים שלי נחטפו
08.09.24

חודשים שישבנו בשקט ורק בכינו. כבר התיאשנו. מה אם אלו היו חברים/משפחות שלך? נרמול המלחמה וההפקרה והשתקת הבגידה באזרחים מבישים ומביישים את כל הערכים שגדלהו עליהם.

24
אורית
08.09.24

עדיך מאוחר ,העיקר לקחת החלטה נכונה .המפגינים מחזקים את החמאס וסינוואר .