מבזקים
סרוגים

אחרי זריקת החול: בנו של בן גביר מעורר סערה ברשת

לאחר התקרית בחוף הים בה אישה זרקה חול על השר איתמר בן גביר בזמן שהוא בילה עם משפחתו - בנו שובאל מעורר סערה ברשת

ה' אלול התשפ"ד
אחרי זריקת החול: בנו של בן גביר מעורר סערה ברשת

ביום שישי האחרון אישה זרקה חול על השר איתמר בן גביר, שבילה יחד עם משפחתו בחוף הים. מאז היא הספיקה להיעצר וכבר לשוחרר למעצר בית. התגובות ברשת סביב מעצרה ושחרורה היכו גלים ברחבי הרשת ובנו של השר, שובאל בן גביר לא פספס את ההזדמנת להגיב ולעורר סערה משלו.

"ביום שישי הייתי עם המשפחה שלי בים, בחוף היום היתה אישה אלימה ואנרכיסטית שזרקה על אבא שלי חול. הסיפור הזה הזכיר לי את המקרה הבא: בשנת 2010 אדם זרק נעל על השופטת דורית ביניש, כתוצאה הוא קיבל שלוש שנות מאסר.

זורקת החול על השר בן גביר שוחררה ממעצר
זורקת החול על השר בן גביר שוחררה ממעצרצילום: זורקת החול על השר בן גביר שוחררה ממעצר

עכשיו לפי ההיגיון הפשוט אם אדם שזרק נעל על שופטת מקבל 3 שנות מאסר – אישה שזורקת חול על שר בישראל, צריכה לקבל מינימום שנת מאסר בכלא", הדגיש בנו של השר.

לסיום כתב שובאל: "אני מאוד מקווה שבית המשפט לא יעשה אפליה בין שמאלנים לאנשים רגילים ויתן לה את העונש שמגיע לה".

בתגובה ברשת לגלגו על המשפט בו הוא ציין שמאלנים ואנשים רגילים. בנוסף אנשים הדגישו בפניו כי זריקת חול אינה דומה ברמת המסוכנות לזריקת נעל.

איתמר בן גביר דורית ביניש סערה ברשת שובאל בן גביר