
שר הרווחה מש"ס יעקב מרגי, אומר היום (חמישי) במהלך ראיון בערוץ 14, כי לדעתו יש לצרף את חברי הכנסת בני גנץ וגדי איזנקוט לממשלה. "צריך להוריד את הראש, לפותח את הלב מחדש, לצרף את גנץ ואיזנקוט לממשלה ולהוביל את המדינה הזו בבטחה".
לפני שלושה ימים דיווחנו כי על פי הדיווח של נדב אלימלך בערוץ I24NEWS, יו"ר מפלגת ש"ס, חבר הכנסת אריה דרעי, פועל לשינוי הרכב הממשלה והקמת ממשלת אחדות. דרעי פועל בימים האחרונים מול מטה משפחות חטופים, כדי להוביל מהלך רחב שירגיע את הרוחות ולהביא רוב בממשלה לעסקת חטופים.
דרעי תוקף את בג"ץ: "פסיקה שרירותית"
על פי הדיווח, הכוונה של דרעי היא לצרף את אחת ממפלגות האופוזיציה על חשבונה של מפלגת עוצמה יהודית של איתמר בן גביר, כשהמאמצים מופנים בעיקר לכיוונם של בני גנץ וגדעון סער.
הדיווח על המהלך של דרעי מגיע לאחר שבועות ארוכים של עימותים פומביים בין חברי ש"ס לאיתמר בן גביר, בתחילה בעקבות הפלתו שת חוק הרבנים על ידי בן גביר, ובהמשך בעקבות עלייתו להר הבית, מה שהביא את חברי ש"ס להאשים אותו בפגיעה בביטחון ישראל.

ווהווו ממש מפתיע ! דרעי רוצה לפגוע בבן גביר ולצמצם את השפעתו - מפני שמנע ממנו מחטף למינויי נרחבים ברבבנות . צריך להרחיב את הממשלה עם גדעון סער . גנץ ואיזנוט היו ועשו מספיק נזק וב"ה יצאו . לדרעי כנראה לא משנה אם הוא מזיק לעם ישראל כולו והעיקר לנקום בבן גביר. עיסקה מופקרת תביא לאלפי נירצחים ... הוא מישהו מהמשפחה שלו מתנדב למלא את המספר