פעילי תנועת אם תרצו הגיעו היום (שלישי) להפגין מול ביתו של ארנון בר דוד יו"ר ההסתדרות בקרית אונו נגד השביתה הפוליטית אותה כפה כל המשק אמש.

לאחר שהודיע על שביתה וטען כי לא מקדמים עסקה בשל שיקולים פוליטיים, ערים ורשויות רבות בישראל הודיעו שלא יצטרפו לשביתה. אמש בשעה 14:30 נאלץ בר דוד להודיע על סיום השביתה בהתאם לפסיקת בית הדין לעבודה אשר קבע כי מדובר בשביתה פוליטית. הבוקר הגיעו פעילי תנועת "אם תרצו" למחות מול ביתו של בר דוד לאור הנזק הכבד שנגרם למשק.

שי רוזנגרטן יו"ר תנועת אם תרצו: "השביתה הפוליטית של בר דוד נכשלה, הגענו לזעוק את זעקת העם ולומר לבר דוד, נכשלת, לך! לא ניתן לך יותר לפגוע באזרחים שכל חטאם הוא שהם חושבים אחרת ממך. מעורר כבוד לראות שרוב ראשי הערים התנגדו לדורסנות שלך, עם ישראל לא יסכים לקבל דיקטטורים בהסתדרות!"