חדשות

עדן ירושלמי שנרצחה במסר מצמרר למשפחתה. צפו

עדן ירושלמי שנרצחה בשבי חמאס יחד עם עוד 5 חטופים נוספים, תועדה בשבי חמאס כשהיא פונה למשפחתה במסר מצמרר | צפו

(ללא קרדיט)

משפחתה של עדן ירושלמי, שנרצחה וגופתה הושבה שלשום עם גופות עוד חמישה חטופים, אישרה לפרסם חלק מסרטון הטרור הפסיכולוגי שחמאס פרסם הערב (שני) שבו היא מופיעה. משפחתה כתבה: "עדן שלנו, גם אנחנו אוהבים אותך ומתגעגעים אלייך כל כך. לנצח תישארי בליבנו".

WhatsApp Video 2024-09-03 at 07.33.31
WhatsApp Video 2024-09-03 at 07.33.31| צילום: ללא קרדיט

בסרטון נראית עדן ירושלמי פונה למשפחה שלה ואומרת: "אני רוצה לפנות למשפחה היקרה שלי, שאני כל כך אוהבת ומתגעגעת אליכם – אמא, אבא, שני ומאי. אני אוהבת אתכם כל כך ואני מתגעגעת אליכם". זו העדות המצולמת הראשונה של עדן ירושלמי מהשבי, ולא ברור מתי הסרטון צולם. בחרנו לפרסם את החלק שהמשפחה אישרה לפרסם ולא את הסרטון תעמולה המלא שחמאס פרסם.

כזכור, גופותיהם של החטופים כרמל גת, עדן ירושלמי הירש גולדברג-פולין, אלכס לובנוב, אלמוג סרוסי ורס"ר אורי דנינו אותרו במהלך פעילות כוחות צה"ל במרחב רפיח והושבו שלשום לשטח ישראל על ידי צה"ל ושב"כ.

משפחות החטופים מגיבות לנתניהו: "די להאשים את כולם"

הגופות אותרו במנהרה בעומק 20 מטרים, והמכון לרופאה משפטית בישראל קבע שהם נורו למוות ביום חמישי או שישי. הם נמצאו עם מספר יריות מטווח קצר ולפי הערכת גורמי ביטחון – ייתכן שהם נרצחו מחשש של החוטפים מהתקרבות צה"ל וממבצע חילוץ.

באפריל פרסם חמאס סרטון מהשבי של החטוף הירש גולדברג-פולין שנפצע קשה וידו נקטעה במהלך חטיפתו מהמסיבה ברעים. בסרטון הוא ביקש "לא להפסיק להילחם עד שאני וכל אחד מהחטופים יחזור הביתה בשלום. מקווה שלפחות הצלחתי לתת לכם קצת נחת בחג הזה". הוא נראה אחרי תספורת וגילוח, בעוד שבסרטון שחמאס פרסם היום שיערות ראשו ופניו ארוכות והוא לבוש בבגדים אחרים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

20 תגובות
18
פיל
03.09.24

מאבק יהודי משותף למען השבויים והחטופים! החמאס לעולם לא ישחררו מרצונם את כל השבויים והחטופים, מפני שזהו מנוף הלחץ החזק ביותר שלהם על ישראל. בחמאס יודעים שהמפלצות שלהם הכלואות בישראל, נהנות מהגנה נמרצת של מצ"ח והפרקליטות הצבאית, מטיפולים רפואיים בביתי החולים בישראל ומארוחות עשירות בכל אבות המזון בחסות המומחיות הקולינרית של בג"ץ. לכן - בחמאס אין חשים דחיפות לשחרור אסיריהם. דחוף להם להסיג את צה"ל מעזה כדי שיוכלו לשקם את עצמם כגוף לוחם השולט בשטח ולחדש את הברחות האמל"ח לתוך הרצועה. הויכוח הפנימי הקשה בתוך ישראל בנוגע לטיב העסקה עם חמאס הוא בדיוק מה שבחמאס רוצים שיקרה, ולכן הם יעשו הכול כדי להאריך ולהעצים את הויכוח הזה. מצידם שיימשך המשא ומתן לנצח, כל עוד ישראל סובלת. הדבר היחיד היכול לגרור את החמאס לויתור כלשהו לישראל הוא אימת המוות האישית של מנהיגיו. לא משא ומתן ולא שום תמורה שהיא פחות מנסיגה מלאה של ישראל מן הרצועה, שפירושה הפסד מדיני של ישראל במלחמה. רק כאשר ק

הצטרפו אלינו