חדשות

בן גביר וסמוטריץ' מברכים את הנאום: "דברים חשבים וברורים"

השרים בצלאל סמוטריץ' ואיתמר בן גביר ברכו וחיזקו את נאומו של נתניהו, בן גביר מסר: "אסור להסכים לעסקה מופקרתולצאת מציר פילדלפי" וסמוטריץ' הוסיף: "מסרים ברורים לעם ישראל ולעולם כולו"

בן גביר וסמוטריץ' מברכים את הנאום: "דברים חשבים וברורים"
צילום: (צילום: אוליבייה פיטוסי פלאש 90)

השרים איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ' חיזקו את ידי ראש הממשלה, בינימין נתניהו על דבריו בנוגע למיגור החמאס ואחיזה בציר פילדלפי.

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר מסר: "אני מחזק את ראש הממשלה על דבריו החשובים הערב. אסור להסכים לעסקה מופקרת ולצאת מציר פילדלפי. וכמו שאסור להיכנע ולעזוב את ציר פילדלפי – אסור להיכנע בשאר העקרונות שיבטיחו את ניצחוננו במלחמה. כעת זה הזמן להגביר את הלחץ הצבאי על חמאס, לגבות ממנו מחיר כבד מאוד על רצח חטופינו, בדרך להכרעתו המוחלטת – בכל החזיתות בהן אנו נלחמים בו".

יהודית לזרוביץ', עוז ישראל שוורץ

יו״ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ חיזק אף הוא: "מחזק את ראש הממשלה על עמידה איתנה מול אויבינו ועל מסרים ברורים לציבור הישראלי ולעולם כולו. ראש הממשלה אמר דברים פשוטים שכל ישראלי שרוצה לחיות בביטחון אמור להזדהות איתם. מדינת ישראל צריכה למגר את חמאס כדי לשמור על ביטחון אזרחיה בעוצמה.

כולנו מאוחדים ברצון ובמאמץ להשיב את החטופים ולהשמיד את חמאס. יחד בע״ה ננצח".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
6
ציוני
02.09.24

שני "המומחים" לבטחון מברכים...איפה היה ציר פילדלפי עד לפני חודשיים???? למה לא נכבש עם תחילת המלחמה כאשר ידעו שדרכו מבריחים אמל"ח??? עוד שקרים ועוד שקרים ואתם כל הסרוגים עם הכיפות איך ששמים לכם כיפות על הראש ישר מאמינים לאשף השקרים הזה