חדשות

אלקין טוען: זה הדיל מאחורי השביתה של ההסתדרות

חבר הכנסת זאב אלקין מהימין הממלכתי: "אי אפשר לקחת אותה במנותק מהמשא ומתן שהוא מנהל לשילוב אשתו ברשימה של כחול לבן לכנסת"

אלקין טוען: זה הדיל מאחורי השביתה של ההסתדרות
צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

חבר הכנסת זאב אלקין מהימין הממלכתי, טוען כי ההחלטה של יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד, קשורה למשא ומתן שהוא מנהל במטרה לשלב את אישתו ברשימת כחול לבן בבחירות הבאות.

בראיון לערוץ 14 טען אלקין: "ההחלטה של ארנון בר דוד, אי אפשר לקחת אותה במנותק מהמשא ומתן שהוא מנהל לשילוב אשתו ברשימה של כחול לבן לכנסת".

אלקין הוסיף ואמר כי "יש פה פעולה שגויה, ברמה של חוסר אחריות והפקרות מטעם ראשי המפלגות באופוזיציה שהציעו לו את ההצעה שבמקום להציג חזית אחידה מול העולם ולהצביע על ארגון חמאס כארגון טרור אכזרי, אנחנו עוסקים במריבה פנימית ונותנים לסינוואר את מה שהוא לא הצליח להשלים ב-7 באוקטובר".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

6
6
סם
02.09.24

סירחון של בואש מינוי אישתו בנוסף מינוי בנו מנכ"ל נמל חיפה בשימוע: הודחתי כי סירבתי לשכור את בנו של יו"ר ההסתדרות בר דוד

5
סם
02.09.24

היכן היועמ''שית בביקורת ודחיית מינוי שלא כחוק היועמ''שית חייבת לפתוח בחקירה מיידית גם על מה שאלקים אמר וגם על מה שמנה''ל נמל חיפה לפני שבוע אמר מנכ"ל נמל חיפה בשימוע: הודחתי כי סירבתי לשכור את בנו של יו"ר ההסתדרות בר דוד

4
אופיר
03.09.24

הנה עכבר הביבים אלקין מנסה להציל את המשכורת והתנאים ע"י התחנפות לבייס הליכודי ולחזור ככלב השב אל קיאו , או כשמדובר בליכוד - לצואתו. חלאון אופורטוניסט חסר תקנה.