חדשות

שי אלון: "איראן מבעירה את השטח – צריך לצאת למלחמה"

ראש מועצת בית אל שי אלון, התייחס לנטרול רכב התופת בכניסה ליישוב עטרת בבנימין ודרש: "עלינו להפתיע את אויבינו, להפוך את המשוואה ולבצע ניקיון יסודי מכל איום על תושבי ישראל"

שי אלון: "איראן מבעירה את השטח – צריך לצאת למלחמה"
צילום: (צילום: הלל מאיר/ פלאש 90)

ראש מועצת בית אל שי אלון, התייחס היום (שני) לנטרול רכב התופת בכניסה ליישוב עטרת בבנימין ודרש: "לא עוד מבצע – מלחמה".

כזכור, מוקדם יותר היום ובפעם השלישית ביומיים – רכב תופת נוטרל בכניסה ליישוב עטרת בבנימין ובנס אין נפגעים. חבלני המשטרה והצבא איתרו במכונית שני מיכלי גז גדולים מחוברים למנגנון הפעלה.

"עוד נס גדול התרחש הבוקר בנטרול מכונית תופת בכביש חוצה בנימין מתחת לעטרת", ציין אלון. "זו מכונית תופת שלישית בתוך 3 ימים בלבד. חייבים להפנים כי איום המטענים והפיצוצים כאן יותר מתמיד, בהכוונת איראן להבעיר את הגזרה כולה. מבצע "מחנות קיץ" לא יכול להיות מצומצם ולהתמקד במוקדים נקודתיים – הוא חייב להתרחב לכל יו"ש".

שי אלון

עוד הוא הוסיף: "ניסים לא תמיד קורים ואסור לנו להגיע אל האירוע הטרגי הבא! עלינו להפתיע את אויבינו ולהפוך את המשוואה, לצאת באופן יזום לכל הערים הפלסטיניות ביהודה ושומרון, לכתר אותם, להיכנס בכוחות גדולים ולבצע ניקיון יסודי מכל איום על תושבי מדינת ישראל.

המכונית בעטרת יכולה באותה מידה להגיע לכפר סבא, רעננה, הרצליה ותל אביב! אם לא נתעורר לנוכח האיום, אנחנו נצטער על כך בנהרות דם יקירינו. זו מלחמה וחייבים לפעול בהתאם!"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
5
יעקב
03.09.24

קדימה. מלחמת גוגו ומגוג

4
אוסף מורמים מעם ...
02.09.24

תשלח את כל המתישבים שלך שיגנו על עצמם ... כלב בן כלב

3
בוחן מציאות
02.09.24

ניקיון יסודי מכל איום על תושבי ישראל הדרך לנקות את השטח מאיומים היא להחליט על גבול ברור וחד משמעי. זה אומר פינוי התנחלויות והקמת חומה בלתי חדירה לגמרי. זה פיקוח נפש. אין לי אשליות שזה יקרה כל כך מהר אבל זה מה שצריכים לעשות מכל הסיבות.