מבזקים
סרוגים

אסי עזר נגד ראש הממשלה: "ביבי ויתר על כולם"

לצד התגובות וחיבוק המשפחות בעקבות ההודעה על חילוץ גופות החטופים, היו כאלה שבחרו לבקר את הממשלה על כך שהיה ניתן להציל אותם: "ממשלת ישראל מפרה את החוזה הבסיסי ביותר בין המדינה לאזרחיה"

כ"ח אב התשפ"ד
אסי עזר נגד ראש הממשלה: "ביבי ויתר על כולם"
אסי עזר נגד ראש הממשלה: "ביבי ויתר על כולם" צילום: צילום תומר נויברג

אחרי ההודעה על חילוץ החטופים הסלבס הגיבו לחדשות הקשות, וביניהם היו גם אלו שבחרו לבקר ולתקוף את הממשלה, כמו המנחה אסי עזר.

"נרצחו בימים האחרונים, מחיר ההפקרה וההתמהמהות" כתב עזר "מחיר הניצחון המוחלט. מחיר ציר פילדלפי. כבר אין טעם לכתוב 'עסקה עכשיו'. די על מי אנחנו עובדים? הממשלה הזו ויתרה על כולם. ביבי ויתר על כולם, והוא כבר לא מתבייש להגיד את זה".

גם חברתו להנחיה, השחקנית רותם סלע, תקפה את הממשלה: "מפרה את החוזה הבסיסי ביותר בין המדינה לאזרחיה, ומפקירה את האחים והאחיות שלנו בשבי חמאס" כתבה סלע "זוהי החובה המוסרית של כולנו להילחם על החיים של מי שעדיין בשבי".

"נשבר הלב": הסלבס מגיבים לחילוץ גופות החטופים

"איך יכול להיות שהם עשו את המקסימום שלהם והם לא חזרו הביתה בחיים?" התייחסה השחקנית קים אור אזולאי לאירועים "איך יכול להיות שהם שרדו בשבי הטרוריסטי הזה והמדינה הזאת לא עשתה הכל כי להחזיר אותם. הם את שלהם עשו, למה אי אפשר לעשות את שלנו?".

"שתדעו שאם יום אחד חמאס או חיזבאללה יחטפו אתכם מהבתים שלכם הממשלה הזאת לא תשחרר אתכם" כתב ליאור רז.

אסי עזר בנימין נתניהו קים אור אזולאי רותם סלע