מבזקים
סרוגים

בגלל שיפוץ: תושב מזרח ירושלים תקף את אחותו במכות

משטרת ישראל עצרה תושב מזרח ירושלים בחשד שתקף את אחותו ואחז בצווארה במהלך ויכוח בעת שיפוצים בביתם. כתב אישום הוגש כנגד החושוד במעשה

כ"ה אב התשפ"ד
בגלל שיפוץ: תושב מזרח ירושלים תקף את אחותו במכות
בגלל שיפוץ: תושב מזרח ירושלים תקף את אחותו במכות צילום: אילוסטרציה (Pattysan/shutterstock)

כתב אישום הוגש כנגד תושב מזרח ירושלים נעצר לאחר של פי החשד תקף את אחותו וגרם לה לחבלות.

על פי ממצאי החקירה ועובדות כתב האישום שהוגש עולה, כי בתאריך 25.8 בשעות הערב, ביקשה בת המשפחה לבצע פעולות ניקיון בחדרה בשל השיפוצים בביתם. בעת שפנתה בבקשה זאת לאחיה, החל בין השניים ויכוח שבמהרה הפך לתקיפה על ידו תוך שאחז בצווארה, חבט בה באגרופים ובבעיטה בבטנה ובפניה. כתוצאה ממעשיו של הנאשם, נזקקה הקורבן לטיפול רפואי.

שוטרי תחנת שלם ולוחמי מג"ב ירושלים שהוזעקו למקום, עצרו את הנאשם לחקירה שהושלמה וכאמור, היום לאחר שגובשה תשתית ראייתית נגדו, הגישה יחידת התביעות את כתב האישום לבית המשפט, זאת לצד בקשה מבימ"ש להורות על חלופת מעצר בתנאים מגבילים כלפיו.

משטרת ישראל רואה בחומרה רבה אלימות מכל סוג שהיא ותמשיך לפעול לטיפול יסודי ומקצועי באלימות בכלל ובאלימות במשפחה, בפרט, זאת במטרה למצות חקירת מקרים אלה ואת הדין עם עבריינים אלימים המעורבים בכך.

כתב אישום מזרח ירושלים שיפוצים תקיפה