חדשות המגזר

זה הפתרון של נעם פדרמן לסנקציות נגד מתנחלים

פעיל הימין נעם פדרמן מגיב לסבב הסנקציות של ארה"ב נגד ארגון השומר יו"ש ורבש"צ יצהר וטוען שמינוי פרויקטור לטיפול בנושא אינו הפתרון אלא משהו אחר ופשוט יותר

(נועם רבקין פנטון/פלאש 90)

על רקע הסנקציות שהטילה אמש (רביעי) ארה"ב על גורמים ישראלים ביהודה ושומרון, ביניהם ארגון "השומר יו"ש" ורבש"צ יצהר, פעיל הימין נעם פדרמן טוען שבכלל לא צריך למנות פרויקטור לטיפול בנושא אלא מדובר בפתרון אחר ופשוט יותר.

בחשבון הטוויטר שלו כתב היום פדרמן: "כמי שיש כנגדו סנקציות, וכן כנגד בנו וחתנו, אינני חושב שצריך פרויקטור. צריך משהו מאוד פשוט, סנקציות כנגד אירגוני השמאל הקיצוני. שיקפיאו להם חשבונות בנק, שייסגרו להם עמותות ואידך זיל גמור".

נתניהו הבטיח שימנה פרויקטור

כאמור, לא מדובר בסבב הסנקציות הראשון. בחודשים האחרונים הטיל משרד החוץ האמריקאי, בנוסף למשרדי הכלכלה והבנק המרכזי עיצומים כלכליים כנגד שורה של גורמים ישראלים.

סנקציות אף הוטלו כנגד גופי מחאה של הורים שכולים וקבוצות פעולה נוספות ביהודה ושומרון.

כזכור, למעלה משבועיים חלפו מאז הבטיח ראש הממשלה נתניהו לראשי מועצת יש"ע כי ימנה פרויקטור שיעסוק בתופעת הסנקציות על מתיישבים וביינתים דבר לא נעשה בשטח והסנקציות רק הולכות ומחריפות.

מלשכת נתניהו נמסר אחרי הפגישה כי הוא אמר לראשי הרשויות שהוא "רואה בחומרה רבה את הסנקציות נגד המתיישבים והארגונים", והוסיף כי "אנו פועלים על מנת לבלום זאת. זה עניין של מדינת ישראל כולה ולא רק יו"ש".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

9
נרקיס
29.08.24

ארה"ב תטיל סנקציות על משפחות החטופים של קפלן על שפרצו והפחידו מחבלים בעזה?

הצטרפו אלינו